InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 24.04.2018 || Opuštanje u hotelu  |  Proljetni gastro okusi Dvorca Mihanović  |  Veliki potencijal pršutarske proizvodnje  |  Predstavljen novi jelovnik kultne Pivane  |   HOW Festival održava se ove godine u Poreču  |  Prezentacija Kvarnera u Italiji  |  Zanimljiv spoj andaluzijskih maslinovih ulja  |  Najavljeni rekordni Svijet malvazija i nikad veća jubilarna Vinistra  |  Hotelijerski Oscari za Esplanade Zagreb hotel  |  Održan 6. Pink Day Zagreb   |  Čista petica za Požeško-slavonsku  |  Ministar Cappelli otvorio hotel Castellum u Čakovcu   |  Orhidelia devetu godinu naj wellness Slovenije   |   Zlatna žutica vinove loze- kako dalje?  |  Prijavite se za šesti METRO Potentials Ready2Lead  |  Otvoren Hilton Imperial u Dubrovniku  |  Slovenija u srcu Zagreba  |  Hrvatski otok primjer održivog otoka u svjetskim razmjerima  |  Ne propustite Okuse Zlatne Slavonije  |  Čarolija vrhunskih chefova regije u srcu Zagreba   |   ||
   
 
Hrvatska , 24.04.2018
 
Falkensteinerova Iadera smještena u prekrasnom ekološkom resortu u Punta Skali nedaleko od Zadra itekako je poznata po vrhunskom wellnessu i brojnim SPA tretmanima koji će vas, uz benefite fantastičnog mediteranskog zraka i snagu mora, vrlo brzo vratiti u ravnotežu. Sada nude nešto uistinu jedinstveno – vikende za potpuni oporavak i uživanje na bazi Bowen tehnike.
 
Hrvatska , 24.04.2018
 
U ovo proljetno doba od bogatstva povrtnih i šumskih plodova chef kuhinje Dvorca Mihanović Mirko Ljubić, kreirao je maštovita jela. Dovoljno je izdvojiti salatu od ramsteka i lisnatih salata začinjenu maslinovim uljem i sjemenkama gorušice, juhu od koprive s kockicama prepečenog kruha te krem juhu od cvjetače s muškatnim oraščićem koji joj daje poseban „šmek“, pa da odmah poželite doći u Terme Tuhelj.
 
Hrvatska , 24.04.2018
 
Jeste li znali da Hrvati pojedu dvostruko više pršuta nego što proizvedu? Godišnje pojedemo oko 700 tisuća komada, a proizvedemo 350 tisuća. Da je potencijal domaće pršutarske proizvodnje velik moglo se čuti na upravo završenim četvrtim Danima hrvatskog pršuta u Dubrovniku koji su okupili proizvođače četiri certificirana i zaštićena pršuta – krčkog, istarskog, drniškog i dalmatinskog.
 
Hrvatska , 24.04.2018
 
Novi jelovnik Pivane 'skuhan' je u kulinarsko-umjetničkoj suradnji chefa Marka Jovanovića, gastrostručnjaka Željka Šatovića Gule i svjetski priznatog ilustratora Danila Dučka.
 
Hrvatska , 24.04.2018
 
3. – 5. listopada u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču održava se drugi HOW Festival. Prvi, koji se održao u Falkensteineru kod Zadra, premašio je sva očekivanja organizatora te je okupio preko 500 sudionika, većinom direktore hotela, voditelje operacija i voditelje hotelskih odjela.
 
Hrvatska , 24.04.2018
 
U milanskom hotelu „Principe di Savoia“ održana je press konferencija i prezentacija Kvarnera, koju su priredile TZ Kvarnera i TZG Raba u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Italiji. U opširnom predstavljanju novinarima i agentima prikazane su novosti u turističkoj ponudi Kvarnera kao jedne od najbližih destinacija s atraktivnom ponudom raznih segmenata turističke ponude za najraznovrsnije interese turista. Istaknute su smještajne mogućnosti, od hotelskog smještaja, kampinga i obiteljskog smještaja do hostela i boutique hotela.
 
Hrvatska , 24.04.2018
 
Radionicu maslinovih ulja Time for EVOO...cation (EVOO – Extra vergin olive oil) powered by American Express vodila je Carmen Sanchez Garcia, međunarodna ekspertica za ekstra djevičanska maslinova ulja.
In Store novi broj
Arhiva
 
Promocije
Pogledajte sve proizvode i upišite svoj novitet
 
_____________________________________

              







       









 



 
 
 
back to top