InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 22.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

Arhiva


Svibanj 2014.
Broj: 1

Svibanj 2014.
Broj: 1

Srpanj 2014.
Broj: 2

Srpanj 2014.
Broj: 2

Studeni 2014.
Broj: 3

Studeni 2014.
Broj: 3

Ožujak 2015.
Broj: 4

Ožujak 2015.
Broj: 4

Ožujak 2015.
Broj: 5

Travanj 2015.
Broj: 5

Svibanj 2015.
Broj: 6

Svibanj 2015.
Broj: 6

Lipanj 2015.
Broj: 7

Srpanj 2015.
Broj: 7

Studeni 2015.
Broj: 8

Studeni 2015.
Broj: 9

Studeni 2015.
Broj: 8

Veljača 2016.
Broj: 9

Veljača 2016.
Broj: 9

Travanj 2016.
Broj: 10

Lipanj 2016.
Broj: 11

Srpanj 2016.
Broj: 12

Studeni 2016.
Broj: 13

Prosinac 2016.
Broj: 14

Veljača 2017.
Broj: 15

Svibanj 2017.
Broj: 16

Srpanj 2017.
Broj: 17

Listopad 2017.
Broj: 18

Studeni 2017.
Broj: 19

Prosinac 2018.
Broj: 22
 
Magazin
 
 
 
back to top