InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 22.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/224    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

15.10.2019
Na konferenciji o golf turizmu u Zaprešiću usuglašena odluka o pokretanju razvoja golf turizma u Hrvatskoj

15.10.2019
Jučer je u Zagrebu održana prezentacija istarskog pršuta, Općina Tinjan, u suradnji s Turističkom zajednicom središnje Istre, Udrugom Gustus i članovima udruge Istarskog pršuta uz podršku grada Zagreba u Clubu Kontesa organizirali su prezentaciju u kojoj su gosti imali priliku uživati u okusima i mirisima istarskog pršuta.

11.10.2019
Zahvaljujući korištenju Hotezine platforme hotel više ne koristi tiskane materijale zbog čega je među prvim hotelima u Hrvatskoj zaslužio pismeno odobrenje o kategorizaciji od strane Ministarstva turizma RH.

11.10.2019
Sinoć je u neposrednoj blizini Maksimirske šume svečano otvorena nova oaza za organizaciju tematskih privatnih i korporativnih događanja te vjenčanja - AvantGarden Event Square.

10.10.2019
Kada se spomenu specifični i prepoznatljivi okusi i arome Istre, jedna od prvih asocijacija je njegovo veličanstvo istarski pršut. Kralj delicija, jedinstven u cijelom svijetu, istarski pršut jedan je od zaštitnih znakova istarske regije koji je nadaleko cijenjen.

09.10.2019
Zadovoljni posjetitelji uživali u vrhunskom showcookingu chefova renomiranih restorana

04.10.2019
Pridružite se prvom Gastro Crawlu u Hrvatskoj, dobro se zabavite i osvojite put u Barcelonu ili Lisabon

04.10.2019
Restoran Ambar danas je za uzvanike otvorila slunjska tvrtka Kordun d.d., a od sutra je otvoren za sve goste. Jelovnik koji je pun kvalitetne, iskrene hrane spravljene od domaćih namirnica potpisuje poznati chef Mate Janković, a kuhinju restorana vodi Ivan Martinović.

30.09.2019
550 zaljubljenika u istarska vina i gourmet delicije ove se subote otputilo u 10-kilometarsku šetnju sjeverozapadnom Istrom i uživanje u degustaciji istarskih delicija.

30.09.2019
Na zagrebačkom Cvjetnom trgu održano je finalno natjecanje Julius Meinl Barista Championship te najava kampanje Meet With A Poem. Toplo vrijeme privuklo je mnoge posjetitelje, koji su promatrali atraktivno natjecanje najboljih polufinalista iz Osijeka, Zagreba, Rijeke i Splita.


Stranica 1/224    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top