InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 24.04.2018 || Opuštanje u hotelu  |  Proljetni gastro okusi Dvorca Mihanović  |  Veliki potencijal pršutarske proizvodnje  |  Predstavljen novi jelovnik kultne Pivane  |   HOW Festival održava se ove godine u Poreču  |  Prezentacija Kvarnera u Italiji  |  Zanimljiv spoj andaluzijskih maslinovih ulja  |  Najavljeni rekordni Svijet malvazija i nikad veća jubilarna Vinistra  |  Hotelijerski Oscari za Esplanade Zagreb hotel  |  Održan 6. Pink Day Zagreb   |  Čista petica za Požeško-slavonsku  |  Ministar Cappelli otvorio hotel Castellum u Čakovcu   |  Orhidelia devetu godinu naj wellness Slovenije   |   Zlatna žutica vinove loze- kako dalje?  |  Prijavite se za šesti METRO Potentials Ready2Lead  |  Otvoren Hilton Imperial u Dubrovniku  |  Slovenija u srcu Zagreba  |  Hrvatski otok primjer održivog otoka u svjetskim razmjerima  |  Ne propustite Okuse Zlatne Slavonije  |  Čarolija vrhunskih chefova regije u srcu Zagreba   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/184    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

24.04.2018
Falkensteinerova Iadera smještena u prekrasnom ekološkom resortu u Punta Skali nedaleko od Zadra itekako je poznata po vrhunskom wellnessu i brojnim SPA tretmanima koji će vas, uz benefite fantastičnog mediteranskog zraka i snagu mora, vrlo brzo vratiti u ravnotežu. Sada nude nešto uistinu jedinstveno – vikende za potpuni oporavak i uživanje na bazi Bowen tehnike.

24.04.2018
U ovo proljetno doba od bogatstva povrtnih i šumskih plodova chef kuhinje Dvorca Mihanović Mirko Ljubić, kreirao je maštovita jela. Dovoljno je izdvojiti salatu od ramsteka i lisnatih salata začinjenu maslinovim uljem i sjemenkama gorušice, juhu od koprive s kockicama prepečenog kruha te krem juhu od cvjetače s muškatnim oraščićem koji joj daje poseban „šmek“, pa da odmah poželite doći u Terme Tuhelj.

24.04.2018
Jeste li znali da Hrvati pojedu dvostruko više pršuta nego što proizvedu? Godišnje pojedemo oko 700 tisuća komada, a proizvedemo 350 tisuća. Da je potencijal domaće pršutarske proizvodnje velik moglo se čuti na upravo završenim četvrtim Danima hrvatskog pršuta u Dubrovniku koji su okupili proizvođače četiri certificirana i zaštićena pršuta – krčkog, istarskog, drniškog i dalmatinskog.

24.04.2018
Novi jelovnik Pivane 'skuhan' je u kulinarsko-umjetničkoj suradnji chefa Marka Jovanovića, gastrostručnjaka Željka Šatovića Gule i svjetski priznatog ilustratora Danila Dučka.

24.04.2018
3. – 5. listopada u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču održava se drugi HOW Festival. Prvi, koji se održao u Falkensteineru kod Zadra, premašio je sva očekivanja organizatora te je okupio preko 500 sudionika, većinom direktore hotela, voditelje operacija i voditelje hotelskih odjela.

24.04.2018
U milanskom hotelu „Principe di Savoia“ održana je press konferencija i prezentacija Kvarnera, koju su priredile TZ Kvarnera i TZG Raba u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Italiji. U opširnom predstavljanju novinarima i agentima prikazane su novosti u turističkoj ponudi Kvarnera kao jedne od najbližih destinacija s atraktivnom ponudom raznih segmenata turističke ponude za najraznovrsnije interese turista. Istaknute su smještajne mogućnosti, od hotelskog smještaja, kampinga i obiteljskog smještaja do hostela i boutique hotela.

24.04.2018
Radionicu maslinovih ulja Time for EVOO...cation (EVOO – Extra vergin olive oil) powered by American Express vodila je Carmen Sanchez Garcia, međunarodna ekspertica za ekstra djevičanska maslinova ulja.

23.04.2018
Najveći broj uzoraka pristigao je na deseto jubilarno ocjenjivanje Svijet malvazija koje se tradicionalno održava mjesec dana prije Vinistre, ove godine od 17. do 19. travnja. Na neformalno svjetsko prvenstvo najpoznatije istarske sorte ukupno je prijavljeno 627 uzoraka, od čega čak 270 uzoraka malvazije iz sedam zemalja - iz Hrvatske 207 uzoraka, Italije 37, Slovenije 11, Španjolske devet, Grčke četiri te po jedan uzorak iz Portugala i Crne Gore.

23.04.2018
Nagrada World Luxury Hotel Awards - poznata kao hotelijerski Oscar, dodijeljena je hotelu Esplanade Zagreb i to u čak tri kategorije - za najbolji luksuzni arhitektonski hotel, za najbolji luksuzni povijesni hotel te za najbolji luksuzni hotel od posebne baštinske vrijednosti.

23.04.2018
6. Pink Day, Međunarodni festival ružičastih vina powered by WOW, ove je subote u muzeju Mimara ponovno okupio brojne domaće i inozemne proizvođače ružičastih vina i pjenušaca, ali i najbolje proizvođače ekstra djevičanskih maslinovih ulja koji su se predstavili u podfestivalu – Green in Pink.


Stranica 1/184    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top