InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Subota, 30.05.2020 || Suradnja HTZ-a i renomiranog australskog portala Chef's Pencil  |  Otvaraju se objekti Jadrana d.d.  |  Okus ljeta u bočici- stigla je Somersby lubenica  |  Istarska priča o uspjehu i vinu  |  Bolt pokreće uslugu dostave hrane u Zagrebu - Bolt Food  |  Podrška Valamarovom programu za očuvanje radnih mjesta „Pauza, Restart“  |  Beč stimulira odlazak u restorane  |  Slovenija: Grad Ljubljana ugostiteljima smanjio najam  |  Jeste li već popili kavu u prvom virtualnom kafiću u Hrvatskoj?  |  HZJZ objavio pravila za hotelijere  |  Predlaže se vaučerska shema   |  Otvorena online vinoteka Iločkih podruma   |  Južnokorejski turistički časopis SRT uvrstio Hrvatsku i otok Rab u TOP 8 destinacija svijeta  |  Trend pada turističkih noćenja se nastavlja  |  Nautički turizam traži omogućavanje plovidbe svim plovilima i gostima  |   Zajednica pustolovnog turizma HGK traži pokretanje svih aktivnosti  |  Hotelijeri traže nastavak mjera za očuvanje radnih mjesta   |  Kongresni i poslovni turizam u velikim gubicima  |  Nova akvizicija u Badelu 1862  |  Uspješno održani prvi virtualni susreti o turizmu u Hrvatskoj   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 2/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

15.12.2017
Brexit je već snažno pogodio hotelsku industriju jer je broj prijava za posao u ugostiteljskom sektoru smanjen za 20% u 2017., prema najnovijim izvješćima CV Libraryja. Brojke također otkrivaju da su plaće u ugostiteljskom sektoru ususret Božiću porasle za 7,4%.

15.12.2017
Šarmantni zagrebački Le Bistro hotela Esplanade dolaskom hladnih dana osvježio je ponudu novim à la carte jelovnikom. Inspirirana francuskom kuhinjom, domaćim recepturama i raspoloživim lokalnim namirnicama chef Ana Grgić stvorila je niz kreativnih i osebujnih jela privlačnih oku i nepcu.

15.12.2017
U Zagrebu će do kraja 2019. biti tri hotela pod različitim brendovima svjetske hotelske grupacije Hilton, jer će se postojećem hotelu Double Tree by Hilton iduće godine pridružiti hotel Canopy by Hilton, a u 2019. Hilton Garden Inn, u čije opremanje tvrtka Zagreb City Hotels ulaže 10 milijuna eura.

14.12.2017
Marija Borić odlučila je na trenutak „daske koje život znače“ zamijeniti kuhačom i pokazati svoje kulinarsko umijeće. Inspiraciju je pronašla u jelovniku omiljenog zagorskog restorana Dvorac Mihanović u Termama Tuhelj, gdje se nalazi sve potrebno za pravu kraljevsku večeru – od predjela, preko glavnog jela, do deserta. Glumica se odlučila za pripremu grofovskog odreska!

14.12.2017
Šesti po redu Adria Hotel Forum održava se 14.-15. veljače 2018. godine u Zagrebu u hotelu Sheraton na temu: OUR OWN RESPONSIBILITY.

13.12.2017
Na nezaobilaznoj adresi ljubitelja dalmatinskih delicija - u zagrebačkom dućanu Smjeli, premijerno je predstavljen vrhunski proizvod! Pršut od crne slavonske svinje nova je delikatesa koju morate imati na blagdanskom stolu.

12.12.2017
Otvorene su prijave za 7. Eko-paket, projekt kompanije Tetra Pak i Udruge Lijepa Naša o pravilnom zbrinjavanju upotrijebljene Tetra Pak ambalaže namijenjen Ekoškolama i vrtićima.

12.12.2017
Na veselje brojnih građana i kvizoljubaca u ponedjeljak se održalo nulto, izdanje novog pub kviza u omiljenoj zagrebačkoj pivnici na zapadu grada Pivani - Kvizana.

12.12.2017
Best Western Hotel Stella u Zagreba obilježava desetu obljetnicu postojanja. Od svog otvaranja 13. prosinca 2007. godine, hotel s tri zvjezdice u blizini zračne luke uspješno se pozicijonirao kao poslovni hotel na tržištu. Sljedeća godina obilježena je rastom: Proširenje s 25 dodatnih soba treba biti realizirano.

12.12.2017
Svi oni koji znaju uživati u hrani i kvalitetnoj kapljici složit će se kako kombinacija sira i vina predstavlja vrhunski gastronomski doživljaj. Međutim, uz raznoliku ponudu sireva i vina na tržištu mnogi se često pitaju kako odabrati savršeno vino uz njihov najdraži sir.


Stranica 2/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top