InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Subota, 30.05.2020 || Suradnja HTZ-a i renomiranog australskog portala Chef's Pencil  |  Otvaraju se objekti Jadrana d.d.  |  Okus ljeta u bočici- stigla je Somersby lubenica  |  Istarska priča o uspjehu i vinu  |  Bolt pokreće uslugu dostave hrane u Zagrebu - Bolt Food  |  Podrška Valamarovom programu za očuvanje radnih mjesta „Pauza, Restart“  |  Beč stimulira odlazak u restorane  |  Slovenija: Grad Ljubljana ugostiteljima smanjio najam  |  Jeste li već popili kavu u prvom virtualnom kafiću u Hrvatskoj?  |  HZJZ objavio pravila za hotelijere  |  Predlaže se vaučerska shema   |  Otvorena online vinoteka Iločkih podruma   |  Južnokorejski turistički časopis SRT uvrstio Hrvatsku i otok Rab u TOP 8 destinacija svijeta  |  Trend pada turističkih noćenja se nastavlja  |  Nautički turizam traži omogućavanje plovidbe svim plovilima i gostima  |   Zajednica pustolovnog turizma HGK traži pokretanje svih aktivnosti  |  Hotelijeri traže nastavak mjera za očuvanje radnih mjesta   |  Kongresni i poslovni turizam u velikim gubicima  |  Nova akvizicija u Badelu 1862  |  Uspješno održani prvi virtualni susreti o turizmu u Hrvatskoj   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 4/225    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

13.03.2020
Peto izdanje Vinart Grand Tastinga ponovo je okupilo najbolje vinarije iz Hrvatske i regije. Nakon četiri uvodna dana i 25 održanih vinskih radionica, uslijedilo je veliko finale manifestacije Vinart Grand Tasting – promenadno kušanje najboljih vinarija iz Hrvatske i regije u Laubi.

13.03.2020
Mikropivovara Grif u zagrebačkoj Pivani u povodu Dana Svetog Patrika predstavila je Zeleni Grif.

09.03.2020
"Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom", zabavno-edukativne interaktivne radionice bogate sadržajima, kojima popularnost raste zahvaljujući tome što su prilagođene i vinskim znalcima i ljubiteljima vina koji tek uče, a održavaju se u elegantnom prostoru kavane Procaffe u samom centru Zagreba dva puta mjesečno.

04.03.2020
U Esplanade Zagreb Hotelu, 3. je ožujka održana gala večera povodom predstavljanja trećeg izdanja prestižnog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia.

02.03.2020
Prema revidiranim godišnjim rezultatima za 2019. godinu Valamar Riviera ostvarila je 2,22 milijardi kuna ukupnih prihoda odnosno rast od 10% u odnosu na prethodnu godinu.

02.03.2020
Četvrtu godinu za redom, u organizaciji agencije RICERCA MERCATO, tijekom ožujka i travnja 2020. godine, u devet hrvatskih otočnih i obalnih gradova, održat će se Wine Vip Event - Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca.

28.02.2020
Restoranima Boškinac (Novalja) i LD Terrace (Korčula) po jedna MICHELINOVA zvjezdica, a restorani Pelegrini (Šibenik), 360º (Dubrovnik), Monte (Rovinj), Noel (Zagreb) i Draga di Lovrana (Lovran) zadržali zvjezdice.

26.02.2020
„Snažan, postojan, napravljen da ljubiteljima hrane pruži pouzdanu informaciju o restoranima koje posjećuju.“ – tim je riječima Ingrid Badurina Danielsson, direktorica Gault&Millau Croatia, opisala gastronomski vodič Gault&Millau Croatia za 2020 godinu čije će treće izdanje biti predstavljeno 3. ožujka, na gala večeri u u Hotelu Esplanade Zagreb.

24.02.2020
U zagrebačkoj knjižari Znanje predstavljena je kuharica „Brze i jednostavne slastice“ talijanske autorice Alice Balossi, koja je za sve one koji nemaju vremena ili dovoljno vještine pripremila zbirku jednostavnih i brzih recepata za slastice.

21.02.2020
U prepunom wine baru zagrebačke kavane Procaffe, upravo na svjetski Dan (pijenja) vina, 18. veljače, održani su jubilarni, dvadeseti "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom".


Stranica 4/225    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top