InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 22.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 4/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

07.12.2017
Na salonu se očekuje 40-tak izlagača koji će svoja vina moći prijaviti na veliko međunarodno ocjenjivanje, zajedničko za oba salona: 2. Salon pjenušavih vina u Zagrebu i 5. Salon penečih vin u Ljubljani.

06.12.2017
Vina Skaramuča, prva privatna obiteljska vinarija s Pelješca, predstavila su svoju novu ekskluzivnu vinsku liniju pod nazivom Skaramuča Elegance.

05.12.2017
Šareno i toplo božićno ruho djelo je jednog od najboljih predstavnika mlađe generacije hrvatskih slikara, Stipana Tadića, kojim se nastavlja 28 godina duga tradicija građenja vizualnog identiteta Božićnog piva u suradnji s mladim i talentiranim hrvatskim umjetnicima.

05.12.2017
U sklopu festivala vina, delicija i ugodnog življenja, WineOs, održana je radionica „Vina koja su obilježila prvih 25 godina moje vinarije“, vinarije Krauthaker.

04.12.2017
Na popularnom zagrebačkom vidikovcu, 360 Zagreb, 24.11. otvorena je zanimljiva izložba fotografija žena iz svijeta vina pod nazivom VINO NA VISOKOJ PETI a inspirirana istoimenom rubrikom na blogu autora - fotografa Julio Frangena.

04.12.2017
Sjajna vijest za Ivana Damjanića, vrlo talentiranog vinara iz okolice Poreča, je upravo pristigla iz Londona.

04.12.2017
Već šestu godinu Fuliranje oduševljava svojim originalnim kreativnim programima, a do sada su ga obišla 2 milijuna posjetitelja. Life is a circus naš je ovogodišnji moto, u novom ruhu i na novoj lokaciji. U sklopu Adventa u Zagrebu smjestili smo se na prekrasnom zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca.

01.12.2017
Grupacija Valamar će u 2018. godini uložiti ukupno 705 milijuna kuna. Naime, Nadzorni odbor Valamar Riviere d.d. odobrio je investicije u iznosu od 633 milijuna kuna dok su od strane Nadzornog odbora Imperial d.d. odobrene investicije u iznosu od 72 milijuna kuna, što ukupno iznosi 705 milijuna kuna.

01.12.2017
Čitatelji našeg časopisa već su imali prilike čitati u prošlom izdanju o novom konceptu Aperitivo bara otvorenog u zagrebačkoj Vlaškoj ulici. Prije otvorenja pričali s smo našim suradnikom Vjenceslavom Madićem Kishonijem koji nam je ekskluzivno otkrio detalje. Kako cijela priča izgleda nakon službenog otvorenja pročitajte u nastavku.

30.11.2017
Svakim novim danom otkrivamo i nove gastro senzacije. Ljudska znatiželja za novim vodi nas u stvaranje savršenih kombinacija koje zavolimo na prvu. Zimski kokteli koje predstavlja splitski Terminal F savršen su prijatelj u hladnim zimskim danima. Izvrsna kombinacija sastojaka njihova četiri koktela vrlo će nas brzo zagrijati i razveseliti.


Stranica 4/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top