InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 01.12.2020 || Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |  Valamar nabavlja 100 posto električne energije iz obnovljivih izvora  |  Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |  WINE & BIKE TOUR ERDUT  |  Valamar uspješno stabilizirao poslovanje, očuvao radna mjesta i pokrenuo sezonu  |  Vinska Dama i vinski Gospodin hrvatske vinske scene  |  Novi meni restorana Terbotz na najljepošoj terasi Kontinentalne Hrvatske   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 5/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

30.11.2017
Jučer je u Zagrebu, u prekrasnom ozračju hotela Esplanade Zagreb, održan regionalni izbor za prestižnu nagradu Veuve Clicquot Business Woman Award. Za tu počasnu titulu borilo se šest natjecateljica, a osim Urške, nominirane dame bile su Nataša Milanović i Svetlana Popović iz Srbije, Dejana Ponoš iz Crne Gore te Mirjana Brlečić i Anja Zambelli Čolak iz Hrvatske.

30.11.2017
Problemi s kvalitetnom radnom snagom u sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva unatrag nekoliko godina sve su veći. Razlog je tome veliki odlazak kvalitetne radne snage na zapadnoeuropska tržišta poput Austrije, Njemačke, Irske itd.

30.11.2017
Dani jadranskih lignji, sada već tradicionalna gourmet manifestacija, ponovno se vraća u Sjeverozapadnu Istru. Od 1. prosinca do 7. siječnja, posjetitelji hrvatske prijestolnice vina i izvanredne kulinarske tradicije moći će uživati u brojnim tradicionalnim i nekonvencionalnim jelima od jadranskih lignji.

30.11.2017
Nadaleko poznati slavonski hrast i trofejna divljač po kojoj su poznate šume oko Feričanaca, inspiracija je nove etikete premium linije Miraz. Njezini autori su kreativci ljubljanskog studija Kofein na čelu s kreativnom direktoricom Zarjom Vintar.

29.11.2017
Sommelier Siniša Lasan, zaposlen u dubrovačkom restoranu Proto, proglašen je najboljim na 21. prvenstvu sommeliera Hrvatske koje je, u organizaciji Hrvatskog sommelier kluba, 27. i 28. studenog održano u opatijskom hotelu Ambasador.

29.11.2017
Svečano otvaranje 24. Božićnog sajma, u organizaciji Međunarodnog kluba žena Zagreb, održat će se u nedjelju 3. prosinca, u 11.00 sati na Zagrebačkom velesajmu, u Paviljonu 7. Sajam će svečano otvoriti gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednica Kluba Akuoma Helen Boromisa.

28.11.2017
U mjesecu borbe protiv stresa, ozloglašenog uzročnika ne samo lošeg raspoloženja nego i ozbiljnih zdravstvenih poteškoća kojeg je Svjetska zdravstvena organizacija još prije dvadesetak godina proglasila svjetskom epidemijom, aktivno se uključila i Mg Mivela.

28.11.2017
Kao jedini predstavnik Hrvatske na Chefs World Summitu sudjelovao je mladi i perspektivni chef Melkior Bašić. Glavni chef a la carte restorana Alfred Keller Boutique Hotela Alhambra na otoku Lošinju, Melkior Bašić bio je sudionik panela pod nazivom „Divlja berba u okolnom području“.

28.11.2017
U ponedjeljak, 27. studenog na adresi kneza Mislava 7 u Zagrebu, svečano je svoja vrata otvorio Silent caffe, kafić poseban po tome što će u njemu goste posluživati gluhi konobari i tako srušiti predrasude da gluhe i nagluhe osobe ne mogu raditi u ugostiteljstvu zbog problema s komunikacijom.

27.11.2017
To je bila vinska radionica o kojoj će se dugo pričati. Na upravo završenom 12. Međunarodnom festivalu vina i kulinarstva – VINOcom u zagrebačkom hotelu Esplanade, Feravino se predstavilo frankovkom, tradicionalnom sortom kontinentalne Hrvatske. Frankovki, danas pomalo zapostavljenoj i potisnutoj od drugih razvikanijih internacionalnih sorti - u ovoj slavonskoj vinariji pružaju svu potrebnu pažnju.


Stranica 5/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top