InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 22.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 6/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

27.11.2017
Nakon prošlogodišnjeg projekta pod nazivom „Win the rigth way“, Chivas Regal može se pohvaliti još jednim uspješno završenim eventom. Njihov ovogodišnji velik event pod nazivom Chivas ''Blend of success'' je tijekom tri dana održavanja svojim zanimljivim radionicama i iznimno uspješnim gostima predavačima okupio brojne poduzetnike, stručnjake te javna lica.

27.11.2017
U sklopu najpoznatije nacionalne akcije HGK „Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam“, Mesna industrija Gavrilović je i ove godine u Zagrebu od 22. do 23. studenoga predstavila svoje domaće specijalitete.

24.11.2017
U četvrtak, 23. 11. 2017. godine, u Esplanade Zagreb Hotelu, u svečanoj, ali i prijateljskoj atmosferi, održana je 6. po redu dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam i pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promicanju vinske kulture.

23.11.2017
Pelješki vinari i ove godine vas pozivaju da 1. i 2. prosinca posjetite njihov poluotok, obiđete nove i stare vinarije i uživate u jedinstvenom okusu Plavca.

23.11.2017
Sa željom da kupcima ponudi malene čari ugodnoga života, concept store Bella Forma, organizira i atraktivne promocije. Glavne zvijezde posljednje bila su cijenjena Belić ulja i chef restorana Noel, Goran Kočiš. Što i ne čudi, jer šampionska Oleum viride ulja Belić u Bella Formi imaju posebno mjesto, potvrdila nam je Zdenka Gec, vlasnica Bella Forme.

23.11.2017
U showroomu BSH kućanski uređaji d.o.o., predstavljen je brand kućanskih uređaja Neff pod spretnom kuhačom chefa Ivana Pažanina. Kuhanje uživo i chefovi recepti oduševili su mnoge prisutne te predstavili brand u njegovom pravom svjetlu – uživajući u hrani.

22.11.2017
U Šibeniku je od 12. do 14. studenoga održan 30. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, koji je okupio oko 400 sudionika. Domaćin ovogodišnjeg Kongresa bila je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, a pokrovitelj Ministarstvo turizma RH.

21.11.2017
Hrvatski nogometni savez i Zagrebačka pivovara na konferenciji za medije potpisali su ugovor o sponzorstvu kojim nastavljaju tradiciju partnerstva dugu 19 godina. Ugovor su potpisali predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Marko Njavro te su tako još jednom potvrdili veliko prijateljstvo dva vodeća nacionalna brenda – Žuje i HNS-a.

20.11.2017
12 Zagreb Vinocom 2017, međunarodni festival vina i kulinarstva, 24 i 25 studenoga u hotelu Esplanade u Zagrebu

20.11.2017
Istarski sirevi ŠPIN osvojili su zlato, srebru i broncu na prestižnom World Cheese Awards 2017. koje se odvijalo u sklopu sajma Taste of London, u konkurenciji 3 000 uzoraka sira iz 35 zemalja svijeta.


Stranica 6/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top