InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 20.09.2019 || Imperial Riviera zajedno s AZ mirovinskim fondovima i Valamarom kreće u novi ciklus razvoja i inve  |  Najava: MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365? KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |  Jägermeister najnovijom ekstenzijom pokazao svoj Scharf karakter  |  Grif Session IPA novo osvježenje iz Grif mikropivovare  |  Vinski razgovori uz vina Fuhtar   |  Najbolje od Srijema i Slavonije za sudionike Dana hrvatskog turizma  |  U najprestižnijem svjetskom izboru Zadar Cruise Port proglašen Lukom godine 2019.  |  Prvo izdanje 'Goložece di Orsera'  |   Dva Zlata s elitnih vinskih scena dodijeljena vinima Iločkih podruma!   |  Valamar osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića  |  METRO poziva startupove da se prijave na program METRO Xcel  |  Radenska Adriatic na sajmu Agra osvojila tri zlatne medalje  |  Projekt G.E.T. STARS počeo je dodjelom oznaka za šest moslavačkih vinarija.  |  Kvalitetnije brendiranje domaćih vina lijek protiv jeftinog uvoza  |  Tko u Europi najviše uživa u svježe mljevenoj kavi?  |  Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018 – za sve one koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i  |  MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365?: KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |   Bolt Food od danas dostupan u Tallinnu  |  Najljepše razglednice Zagreba nastaju na Ljetu kod Matoša  |  Sve je lako uz Barcaffè Lattiato  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

22.12.2017
Budući da se trošarine s EU moraju uskladiti do 31. prosinca ove godine, cigarete će poskupjeti već početkom 2018. godine, piše Večernji list. Kako je rekao ministar financija Zdravko Marić, novo poskupljenje cigareta odnosno njihovih trošarina je završni, sedmi čin usklađivanja s EU, dakle povećavanje trošarina provedeno je postupno tijekom osam godina.

21.12.2017
PIK Vrbovec na blagdanski stol donosi novi proizvod od najfinijeg mesa svinjske lopatice – Domaću Pečenku. Ovaj vrhunski proizvod okusom podsjeća na domaću, bakinu kuhinju, a od ovog prosinca može se pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, u komadu na polici i narezana na odjelu delikatese.

21.12.2017
Suncokretom ruralnog turizma promoviraju se tradicijski sadržaji, povezuju se najznačajniji projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti, te se uz očuvanje izvornosti stvaraju novi proizvodi ruralnog turizma

20.12.2017
Besplatni obrazovni program Coca-Colina podrška mladima, koji je tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska održala u Osijeku, Sisku, Splitu i Zagrebu, kako bi povećala zapošljivost mladih i pridonijela rješavanju problema njihove nezaposlenosti završio je prošloga tjedna u Splitu, gdje se održala posljednja radionica.

20.12.2017
Ivan Artuković, predsjednik Uprave Francka, primio je priznanje predsjednika Hrvatske gospodarske komore povodom 125. obljetnice postojanja i uspješnog poslovanja kompanije.

19.12.2017
Sve je više dokaza u korist piva koje sadrži širok spektar biološki aktivnih komponenti porijeklom iz biljnih izvora

19.12.2017
Atlantic Grupa je sa Red Bullom potpisala ugovor o distribuciji ovog poznatog energetskog napitka na tržištu Srbije, nastavljajući širiti distribucijski portfelj u skladu s očekivanjima i najavama. Nositelj ugovora čija se vrijednost kreće oko 4,5 milijuna eura, koliki je po prilici iznos godišnje prodaje, Atlanticova je distribucijska tvrtka Atlantic Brands sa sjedištem u Beogradu.

19.12.2017
Nakon uspješno provedena četiri ciklusa radionica u 2015., 2016. i 2017. godini, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., u suradnji s partnerima projekta te uz podršku Istarske županije, u Edukacijskom gastronomskom centru Istre, na jesen je ponovno organizirala novi ciklus radionica, s nastavnim povećanjem broja polaznika ali i znatnim uključivanjem kuhara iz hotelijerskog sektora.

18.12.2017
Baš kao i svake godine, protratiti najljepše blagdane na uobičajene aktivnosti, dobro znana mjesta i odmorišta, uvijek isti blagdanski menu, očekivane novogodišnje zabave… Opustite se, posvetite vrijeme sebi i najdražima na drukčiji i originalniji način. Donosimo šest savjeta što nemojte raditi ovih blagdana i što je puno bolja alternativa.

18.12.2017
Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša pripremili su zimski ručak koji će nas razveseliti. Zanimljive kombinacije ova dva gastro čarobnjaka naizgled izgledaju nespojivo, no vode nas na jedno novo putovanje koje ćemo poželjeti ponovno.


Stranica 1/52    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top