InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Četvrtak, 21.01.2021 || Novo veliko priznanje novigradskom kampu   |  Prijavite se na online gin radionicu by Murska Dekla!  |   Šesti Vinart Grand Tasting održat će se u novom terminu u ovoj prijelaznoj 2021. godini   |  Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike, uz podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima  |   Valamarovi hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World   |  Valamar se uključio u projekt „Elements of AI“ – najbolju svjetsku edukaciju o umjetnoj inteligencij  |  Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |   ||
   

Vijesti - Svijet

Stranica 16/58    | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |

13.12.2017
Iz destilerije Jim Beam, koja proizvodi burbon iz Kentuckyja predstavili su svoj, kako su rekli, dekanter umjetne inteligencije.

11.12.2017
U organizaciji Gault&Millau Croatia, chef Šakota bio je gost chefa Flore Mikule. Na francuskoj gastronomskoj sceni Flora Mikula, uživa veliku popularnost. Nedavno je s najboljim chefovima, primljena kod francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, koji ih je proglasio ambasadorima francuske kuhinje u svijetu. A među njenim gostima je i bivši predsjednik François Hollande.

06.12.2017
Hoteli širom Starog kontinenta bilježe impresivan rast od 7,1% bruto operativnog profita po sobi (GOPPAR). Ovaj trend predvode hoteli na popularnim turističkim destinacijama poput Barcelone i Dublina, ističe se u izvještaju HotStatsa.

06.12.2017
Nagradu za najbolji svjetski boutique hotel na ovogodišnjoj dodjeli nagrada u Londonu početkom studenog odnio je Akademie Street Boutique Hotel iz Južnoafričke Republike.

04.12.2017
Ove zime ljubitelji gina došli su na svoje. Mirise kuhanog vina zamijenit će topli gin koji možete kombinirati s dodacima po želji.

01.12.2017
British American Tobacco najavio je da će imenovati Ricarda Oberlandera, koji je trenutačno regionalni direktor za američko područje, novim predsjednikom i izvršnim direktorom Reynolds Americana.

15.11.2017
Njemačka kompanija Miele izgradit će još jednu tvornicu za proizvodnju perilica rublja. Nova tvornica će biti smještena u poljskom gradu Xaverov, na nekoliko kilometara od Lodza, prenijela je eKapija.

20.10.2017
Rushbond je izabrao međunarodni studio za unutarnji dizajn MüllerVanTol za preuređenje Bretton Halla (koji je na popisu zaštićene spomeničke baštine UK kategoriziran stupnjem II*), u više milijuna funta vrijednom procesu obnove koji bi trebao završiti do 2019. godine.

20.10.2017
Ikos Resorts dodaje treću nekretninu u svoj mladi portfelj otvorivši ljetovalište Ikos Dassia na otoku Krfu.

16.10.2017
Neal Jones, Marriottov direktor prodaje i marketinga za Bliski istok i Afriku, otkrio je da će taj hotelski mega-operator diljem Bliskog istoka i Afrike povećati broj svojih brandova sa 19 na 23 u idućih nekoliko godina.


Stranica 16/58    | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
 
Vijesti - Svijet
 
 
 
back to top