InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 22.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

Vijesti - Svijet

Stranica 6/57    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

03.04.2018
Hilton je danas objavio da planira otvoriti četiri nova hotela u Turskoj pod luksuznim DoubleTree by Hilton i robnim markama Hampton by Hilton. Ovi sporazumi pokazuju da Hilton doseže 90 hotela koji se trguju i razvijaju na strateškom turskom tržištu.

03.04.2018
Bacardi uvodi dva nova premium ruma i ponovo oživljava postojeći brand kako bi usmjerio tu kategoriju u profinjeniji smjer. Nova premium rumovi su Anejo Cuatro, star najmanje četiri godine i Gran Reserva Diez, koji je odležao najmanje deset godina. Bacardi će također ponuditi svoju izmjenjenu liniju Reserva Ocho.

29.03.2018
Prodaja pržene kave u talijanskom maloprodajnom sektoru u protekloj je godini iznosila 1,19 milijardi dolara, što je pad za 0,6% u pogledu vrijednosti i 4,3% u pogledu količine u usporedbi s prethodnom godinom, prema podacima koje je objavila agencija IRI. Rast segmenta kapsula postepeno je promijenio kategoriju pržene kave, i pokrenuo većinu igrača da redefiniraju i prilagode svoju ponudu novim trendovima na tržištu.

29.03.2018
Starbucks je pokrenuo fond u vrijednosti od 10 milijuna dolara za dizajniranje čaša koje se mogu reciklirati.

28.03.2018
Koliko ćete čekati u restoranu? Google će vam sada i to otkriti Google u svoje aplikacije ovih dana uvodi niz noviteta, pa će korisnici uz vrijeme čekanja u restoranima, kroz Googleovog Asistenta prijateljima puno lakše moći poslati novac

28.03.2018
Beer Ripples je specijalni pisač, koji omogućava ispisivanje poruka ili slika na pivskoj pjeni. Potrebno je samo postaviti punu čašu ili kriglu na štampač, a on će uz pomoć specijalnog mastila, koje se može konzumirati, na pivskoj pjeni nacrtati ili napisati što god želite.

28.03.2018
Šest osjetila Zighy Bay u Musandamu, Omanu, pionir u uzgoju vlastitih ekoloških proizvoda kako bi podržao svoju holističku filozofiju farmi na stolu, vidio je prvorazredno ono što nagrađuje hotel može žeti od vrtova na licu mjesta.

27.03.2018
Johnnie Walker planira ojačati prvo mjesto branda na tržištu škotskog viskija pomoću najveće marketinške kampanje u desetljeću. Diageo Australia ima u vidu investirati čak 15 milijuna dolara u novi marketinški plan pod sloganom The Next Step. Temeljit će se na sada već ikonskoj kampanji Keep walking te će se provoditi na nacionalnoj razini 18 mjeseci.

26.03.2018
Prihodi Kofole prošle su godine stagnirali. Dobit prije kamata, poreza i amortizacije (EBITDA) iznosila je 36 milijuna eura i smanjila se za 10,7 %. Tvrtka je ostvarila dobre rezultate u Češkoj i Slovačkoj, a veliki rast u jadranskoj regiji. Usprkos najavljenom padu u Poljskoj, tvrtka je uspjela izgraditi nove temelje poslovanja. Grupacija Kofola ponovno je utvrdila zacrtani smjer prema zdravoj prirodnoj hrani s udjelom u ostvarenoj prodaji koji je naglo narastao.

23.03.2018
6. Free From/Functional Food Expo ove godine dolazi u Švedsku, te se odvija od 16. do 17. svibnja 2018. u izložbenom centru Kistamassan u Stockholmu. Folat, alge, grah i drevna zrnca ključni su sastojci koje proizvođači koriste za povećanje proteina i sadržaja joda za hranu bez glutena.


Stranica 6/57    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Svijet
 
 
 
back to top