InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 20.01.2021 || Novo veliko priznanje novigradskom kampu   |  Prijavite se na online gin radionicu by Murska Dekla!  |   Šesti Vinart Grand Tasting održat će se u novom terminu u ovoj prijelaznoj 2021. godini   |  Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike, uz podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima  |   Valamarovi hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World   |  Valamar se uključio u projekt „Elements of AI“ – najbolju svjetsku edukaciju o umjetnoj inteligencij  |  Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |   ||
   

Vijesti - Svijet

Stranica 9/58    | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

09.03.2018
Pretjerana i često pogrešna upotreba riječi "doslovno" živcira mnoge u Sjedinjenim Američkim Državama, ali još nitko nije otišao tako daleko kao newyorški bar koji je korištenje te riječi doslovno i zabranio.

08.03.2018
Britanska destilerija udružila se sa sveučilištem Oxford kako bi lansirala Physic Gin - piće proizvedeno od biljaka iz sveučilišnog botaničkog vrta koje mu navodno daju ljekovita svojstva.

07.03.2018
Europski turistički uredi predviđaju izvrstan bum turističke industrije u 2018. godine. Velika Britanija, Grčka i Hrvatska već razbijaju svoje rekorde. Turizam u Europi ima pozitivna predviđanja za novu godinu.

07.03.2018
Jedan od najpoznatijih njujorških barova, Employees Only, i službeno će otvoriti vrata u zapadnom Hollywood-u, u prostoru nekadašnjeg Baby Blues BBQ restorana na Santa Monica bulevaru. Službeno je potvrđeno da će u kalifornijskom lokalu Dušanu Zariću partneri biti Steven B. Weisburd i Tom Sopit.

07.03.2018
Kumiko i Tomojuki Hojo su bračni par koji drži bar u Jokohami u Japanu. To ne bi bilo neobično da se njihov objekt ne zove Nemanja i da se u njemu ne služi srpska hrana.
Na ideju su došli 2013. godine, inspirirani srpskim violinistom Nemanjom Radulovićem, kojeg su upoznali pet godina ranije.

07.03.2018
Heineken je u gradu Meoqui, Chihuahua otvorio novi proizvodni pogon vrijedan 500 milijuna eura, sedmi po redu u Meksiku. Novi pogon ima proizvodni kapacitet od šest milijuna hektolitara godišnje, a s njegovih traka silazit će neki od vodećih brendova, poput Tecate, Dos Equis i Heinekena za tržište Meksika, ali i za izvozna tržišta.

06.03.2018
The Avocado Show otvoren je još početkom 2017.godine u Amsterdamu i kažu kako su društveni mediji ključni za njihovu priču. Voditelj prvog europskog restorana avokada pozdravio je društvene medije koji su mu pomagali.

06.03.2018
Nestlé Waters najavila je uvođenje nove boce proizvedene u cijelosti od reciklirane plastike za svoj brand Nestlé Pure Life. Nova boca od 700 ml izrađena je od reciklirane plastike od 100%, poznata kao rPET, i bit će dostupna u trgovinama u Sjevernoj Americi od sljedećeg mjeseca.

06.03.2018
Pivska kompanija Anheuser-Busch InBev izvijestila je o rastu prihoda u četvrtom tromjesečju za 8,2% i ukupnom rastu za 5,1% na godišnjem nivou, zahvaljujući snazi globalnih brendova u svom portfoliju.

05.03.2018
Ovaj blještavi napitak nedavno je uočen u Bold Missy pivnici u Sjevernoj Karolini, a jestivi glitter zvan “sjajna prašina” pojedinačno je dodan bačvama piva prije posluživanja.


Stranica 9/58    | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
 
Vijesti - Svijet
 
 
 
back to top