InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 23.07.2018 || 'Doživjela sam stotu jer sam svaki dan pila Stellu'  |  Sir, maslac i jogurt postat će pravi luksuz  |  Tršćanski Illy na meti najvećih kompanija na tržištu kave - cijena 1,6 milijardi dolara  |   Startup za e-cigarete, vrijedan 15 milijardi dolara, širi se iz SAD-u u Europu  |  Visit Macedonia - nova aplikacija za turiste  |  Tikveš vino Kratošija među top 100 na britanskom tržištu  |  Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |  PZ Putniković u Zagrebu predstavio najbolja ljetna vina  |  HTZ u Slavoniju dovodi deset svjetski poznatih blogera i influencera   |  95% Hrvata koristi kartice, 15% svaki dan plaća beskontaktno, a 62% želi plaćati mobitelom   |  Proslavljen Svjetski dan krastavaca i predstavljen 4 br. magazina miss7  |  Svi su dobrodošli na 33. Dane rudarske greblice  |  Barcaffé Barist Tour  |  Pivo nas čini pametnijima i kreativnijima  |  Stigla prestižna priznanja World Travel Awards  |  Rekordna godina za proizvodnju i izvoz piva  |  Talijanska Lavazza kupuje australski Blue Pod Coffee  |   ||
   

Danas: 2. HoReCa Meetup

10.04.2018

Predstavljanje digitalnih rješenja i trendova u ugostiteljstvu
 

U utorak, 10. travnja, u HUB385 (Petračićeva ul. 4, Zagreb) s početkom u 9.30 sati održat će se drugi HoReCa MeetUp tvrtke METRO Cash & Carry koji će biti posvećen digitalnim rješenjima i trendovima u ugostiteljstvu.

Na HoReCa MeetUpu METRO će predstaviti digitalne trendove u ugostiteljstvu, kao i rezultate istraživanja o korištenju digitalnih kanala te njihovom utjecaju na poslovanje ugostitelja u Hrvatskoj.

METRO će predstaviti i digitalna rješenja koja će svim zainteresiranim ugostiteljima omogućiti besplatno kreiranje i hosting web stranice te korištenje aplikacije za online rezervacije.

Program događanja:

09:30 – Registracija


10:00 – Početak programa


10:15 – Gost predavač


10:45 – Predstavljanje besplatnih digitalnih rješenja


11:05 – Okrugli stol: Digitalni trendovi u HoReCa industriji


11:50 – Testiranje digitalnih rješenja i neformalno druženje


12:30 -  Kraj programa
 
Kako je bilo prošle godine?



Nazad
 
 
 
 
back to top