InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Četvrtak, 21.01.2021 || Novo veliko priznanje novigradskom kampu   |  Prijavite se na online gin radionicu by Murska Dekla!  |   Šesti Vinart Grand Tasting održat će se u novom terminu u ovoj prijelaznoj 2021. godini   |  Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike, uz podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima  |   Valamarovi hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World   |  Valamar se uključio u projekt „Elements of AI“ – najbolju svjetsku edukaciju o umjetnoj inteligencij  |  Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |   ||
   

Slovenija: Arvajeva kobasica je najbolja

21.08.2014
Na 11. slovenskom ocjenjivanju kranjskih kobasica, organiziranom u sklopu godišnjeg festivala kranjske kobasice u Kući kuharice Jezeršek u Sori pri Medvodah, strukovni je žiri zajedno s ljubiteljima ocjenjivačima kranjsku kobasicu Mesnice Arvaj proglasilo najboljom.
 

Na ocjenjivanje je poslano 14 uzoraka regisriranih i certificiranih proizvođača kranjskih kobasica iz Slovenije.
 
Najviše bodova žiri je dodijelio Arvarjevoj kobasici. Drugo mjesto pripalo je kranjskoj kobasici iz Celjskih mesnica, a treće kobasici iz Mesnice Podobnik, koja je pobijedila prošle godine..
 
U konačnoj ocjeni 60 posto ocjenjuje strukovna komisija, a 40 posto ocjenjivači obožavatelji.

Ove je godine uvedena i još jedna, neformalna metoda kušanja kranjske kobasice pomoću najnovije neurotehnologije za mjerenje moždane aktivnosti pri kušanju uzoraka. U toj je disciplini pobijedila kobasica Mesnice Podobnik.










Nazad
 
 
 
 
back to top