InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 19.02.2019 || Valamar Riviera sa sindikatima dogovorila isplatu 13. plaće u neto iznosu od 5.000 kuna  |  Uskoro četvrto, nikad bogatije izdanje sajma Vinart Grand Tasting  |  Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom u kavani Procaffe  |  Predstavljen Aminess Gourmet Lab  |  Predstavnici Turističkih zajednica Raba i Lopara otkrili što očekuju od 2019. godine  |  Digitalna platforma DISH dostupna u Hrvatskoj  |  Vino uz žlicu i Podravku u Aperitivo baru  |   Predstavljena mlada vina berbe 2018.   |  Hotelska grupacija Falkensteiner jača poziciju brenda  |  Booking.com objavljuje finalistice nagrade Technology Playmaker Awards 2019  |  U susret centralnom turističkom događaju u regiji  |  HGK predstavila vina najuglednijim ugostiteljima Berlina  |  Ledena berba u PP Orahovica  |  Odličan rezultat adventa na Rabu  |  EDITEL Adria 8. poslovni doručak u Dubrovniku  |  Trendovima usprkos: Iz Zagreba preselili u Slavoniju  |  Hrvatskim restoranima uručena MICHELINOVA priznanja  |  Što nas čeka na domaćoj gourmet sceni?  |  Svečana premijera predstave „Svaki tvoj rođendan” održana uz promociju vrhunskih vina vinarije Oraho  |   Rab postao prvi Europski otok sporta   |   ||
   

Hrvatska: Gastro doživljaj u Marini Hramini

02.07.2018
Na dan državnosti tvrtka Acrobat u suradnji sa Vantguardom pružila je zaista nezaboravno iskustvo svojim uzvanicima. Naime Vantguard čiji se portfolio sadrži od popularnog gina Mare, tonica 1724, vode 22 i Capucane u suradnji sa svojim distributerom Acrobatom pozvala je svoje vjerne klijente i predstavnike medija na nezaboravnu gastro avanturu koja je započela u Marini Hramina na Murteru.
 
 
 
Gosti su uživali u plovidbi katamaranom uz delicije i koktele koje je za goste pripremao mladi barmen Ivan Fabijančić kojemu je ovo druga suradnja sa poznatim brandom Mare ( prva je bila #MyMedRooftop u Zagrebu ). Sat i pol mirne vožnje do Konobe Žakan,  idealnog  mjesto za opuštanje u nesvakidašnjoj ljepoti Kornatskog otočja, nezaobilazno mjesto za istinski spoj ljubavi prema prirodnim ljepotama i vrhunskim gastronomskim specijalitetima pripremljenima prema tradicionalnoj kornatskoj recepturi ostavilo je goste bez daha. 

Gosti su uživali u sljedećem meniu od 7 sljedova; 

  • Gin fizz kamenica 
  • Tartaru od tune, škampa i zubatca
  • Kovač mariniran u đumbiru i limeti
  • Škamp u panko mrvicama sa mariniranim lukom i pinjolima
  • Rižoto od hlapa sa šafranom
  • File brancina ,pire od koromača ,blitva i mladi bob 
  • Tart od limuna, Macaron limeta i bosiljak te koktelima koji su se savršeno sljubili uz jela.
 
Tako je Cocchi fizz bio sljubljen sa kamenicama, Tartar sa mare mirtinijem , škampi uz koktel FrozeMary ( mix Gin Marea i rose vina Whispering angel,) te raznim voćnim batidama. Upravo voćne batide pokazale su se kao svjetski hit kao niskokalorično i zdravo osvježenje. U Zagrebu prvo predstavljanje niskokaloričnih voćnih batida bilo je u Fifty burgers and champagne baru koje su nastale u suradnji sa Vantguardovim brand ambassadorom Enzom Gomezom koji je ovo proljeće u zagrebačkom Time baru sljubio meni i koktel 

Fotografije : Davor Zupičić



Nazad
 
 
 
 
back to top