InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 14.11.2018 || Restoran Kalelarga u novom ruhu i s novim vlasnicima  |  12. Kongres hrvatskog kampinga u Termama Tuhelj  |  Uspješno predstavljena mlada vina šest međimurskih vinarija  |  Manje od dva tjedna dijele nas od Best Stay-a, jeste li spremni za Dubrovnik?  |  Dani švoja još jednom podsjećaju na vrijednosti ribe list  |  Čak dvije nagrade za Terme Tuhelj na Danima hrvatskog turizma  |  Vina Laguna osvojila dva zlata na prestižnom natjecanju u Italiji  |  Dodijeljene turističke nagrade  |  Hotel Esplanade dobio dvije nagrade  |  #StageOne – 1.364 izvedba CABAres, CABArei-a u One Suite Hotelu   |  7. Dani blatske lumblije  |  2. HOW Festival Poreč  |  Jedinstvena večer za sva osjetila održana u zagrebačkom Takenoku  |  Održana konferencija Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  70 vrsta burgera na Zagreb Burger Festivalu 2018.!  |  50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams  |  Hrvatska bilježi 6 posto više dolazaka i noćenja  |  Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina  |   'Doživjela sam stotu jer sam svaki dan pila Stellu'  |   ||
   

Hrvatska: Gastro doživljaj u Marini Hramini

02.07.2018
Na dan državnosti tvrtka Acrobat u suradnji sa Vantguardom pružila je zaista nezaboravno iskustvo svojim uzvanicima. Naime Vantguard čiji se portfolio sadrži od popularnog gina Mare, tonica 1724, vode 22 i Capucane u suradnji sa svojim distributerom Acrobatom pozvala je svoje vjerne klijente i predstavnike medija na nezaboravnu gastro avanturu koja je započela u Marini Hramina na Murteru.
 
 
 
Gosti su uživali u plovidbi katamaranom uz delicije i koktele koje je za goste pripremao mladi barmen Ivan Fabijančić kojemu je ovo druga suradnja sa poznatim brandom Mare ( prva je bila #MyMedRooftop u Zagrebu ). Sat i pol mirne vožnje do Konobe Žakan,  idealnog  mjesto za opuštanje u nesvakidašnjoj ljepoti Kornatskog otočja, nezaobilazno mjesto za istinski spoj ljubavi prema prirodnim ljepotama i vrhunskim gastronomskim specijalitetima pripremljenima prema tradicionalnoj kornatskoj recepturi ostavilo je goste bez daha. 

Gosti su uživali u sljedećem meniu od 7 sljedova; 

  • Gin fizz kamenica 
  • Tartaru od tune, škampa i zubatca
  • Kovač mariniran u đumbiru i limeti
  • Škamp u panko mrvicama sa mariniranim lukom i pinjolima
  • Rižoto od hlapa sa šafranom
  • File brancina ,pire od koromača ,blitva i mladi bob 
  • Tart od limuna, Macaron limeta i bosiljak te koktelima koji su se savršeno sljubili uz jela.
 
Tako je Cocchi fizz bio sljubljen sa kamenicama, Tartar sa mare mirtinijem , škampi uz koktel FrozeMary ( mix Gin Marea i rose vina Whispering angel,) te raznim voćnim batidama. Upravo voćne batide pokazale su se kao svjetski hit kao niskokalorično i zdravo osvježenje. U Zagrebu prvo predstavljanje niskokaloričnih voćnih batida bilo je u Fifty burgers and champagne baru koje su nastale u suradnji sa Vantguardovim brand ambassadorom Enzom Gomezom koji je ovo proljeće u zagrebačkom Time baru sljubio meni i koktel 

Fotografije : Davor Zupičić



Nazad
 
 
 
 
back to top