InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 04.12.2020 || Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |  Valamar nabavlja 100 posto električne energije iz obnovljivih izvora  |  Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |  WINE & BIKE TOUR ERDUT  |  Valamar uspješno stabilizirao poslovanje, očuvao radna mjesta i pokrenuo sezonu  |  Vinska Dama i vinski Gospodin hrvatske vinske scene  |   ||
   

Srbija: HACCP certifikat za Jagodinsku pivovaru

29.12.2014
Jagodinska pivovara, jedna od najstarijih u Srbiji, dobila je HACCP standard, što je važan preuvjet za izvoz na tržište Europske unije, izjavila je Jelena Vulović – Dojčinović, generalni direktor pivovare. 
 
Međunarodni HACCP standard za proizvodnju sigurne hrane otvara nam vrata za izvoz na tržište EU i očekujemo da će dati rezultate početkom 2015. godine prilikom sklapanja ugovora, rekla je Vulović - Dojčinović, na sastanku Senata privrede Srbije u Jagodini. Prvenstveno mislim na tržište Austrije i Beča gdje živi gotovo 150.000 Srba, ali i na druga tržišta Europe,dodala je. 
 
Jagodinska pivovara proizvodi pivo po staroj češkoj tehnologiji, bez aditiva i konzervansa. Glavni sastojci su hmelj, slad i kukuruz koji daje pjenu, a voda je s dubine 232 metra, izjavio je Zoran Rajić, direktor Pivara prometa, i podsjetio da je donedavno imala i pogon za proizvodnju kvasca. 

Sada godišnje proda 60.000 do 70.000 hektolitara piva i bilježi blagi rast prodaje u odnosu na prošlu godinu, dodao je on.

Nazad
 
 
 
 
back to top