InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 08.07.2020 || Od Michelinove preporuke do zvjezdice kvalitetnim lokalnim proizvodima   |  Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |  Uskoro treći Pjenušavi srijemski doručak   |  Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije  |  Pan Pilsner- upoznajte pivo s okusom petka  |  HGK traži produljenje potpora HZZ-a za očuvanje radnih mjesta  |  Osnovana Zajednica riječnog turizma HGK  |   HGK poziva na žurnu provedbu natječaja za pomoć vinarima  |  Hrvatski chefovi na australskoj gastro platformi Chef's Pencil  |   U preporukama za goste u samoizolaciji uvaženi prijedlozi ZOT HGK  |  Split uskoro dobiva najljepši heritage hotel  |  Valamar Riviera i dalje na poziciji najboljeg poslodavca u turizmu  |  Novi promotivni video Esplanade pruža osjećaj sigurnosti i poziva goste u Zagreb   |   Turistička aktivnost stanovništva Hrvatske u 2019.  |  Drugi virtualni susreti o turizmu okupili brojne stručnjake iz Regije i 24 zemlje svijeta  |  Vino vinarije PERAK - šampion 52. Izložbe vina kontinentalne Hrvatske  |  Meet up: SMART TOURISM 5.0  |  Trend pada turističkih noćenja   |  Socijalni partneri u turizmu dogovorili nastavak primjene Kolektivnog ugovora ugostiteljstva  |   ||
   

Hrvatska: InHoreca br. 19 - prelistajte online

08.12.2017
19. izdanje našega časopisa uskoro će ugledati svjetlo dana i pronaći put do vašeg omiljenog hotela, restorana ili kafića. Vjerujemo da će iz bogatog sadržaja svatko pronaći nešto korisno za sebe te da će vas tekstovi naših stručnjaka inspirirati u vašem svakodnevnom poslovanju. 

Javite nam svoje dojmove, pohvalite nas, kritizirajte, dajte nove ideje... mi smo tu zbog vas! 


 Online izdanje prelistajte na linku.
 
 Pratite nas i na našem facebook profilu: InHoreca Hrvatska
 

Iz sadržaja izdvajamo:
  • Intervju: Daniel Pezdevšek, chef kuhinje restorana Ožujsko pub Maksi
  • In vino veritas: S Vinskoga vrha k vinskome vrhu!
  • Na čašici razgovora: Dorotea Kozarić, vlasnica restorana Pri Zvoncu
  • Baromania: Zaposlenici čine razliku u baru
  • Istraživanje IWSR: Viski najzastupljenija kategorija
  • Trendovi: Budućnost je u suvremenim tehnologijama
  • Istraživanje Bisnode: Rast prihoda u hotelskoj industriji od 14,4%
  • ...




Nazad
 
 
 
 
back to top