InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Nedelja, 27.05.2018 || Malo obiteljsko poduće osvaja europska tržišta  |  Vugleci grade novi wellness kutak  |  Nedostatak konobara i kuhara na sezoni  |  Tuheljski pinklec za ukusan ručak  |  Autograph Collection hoteli prvi puta u Južnoj Africi  |   "Meso iz epruvete" do 2020. za 10 dolara po kilogramu  |  Unapređenje proizvoda i posvećenost zdravijoj i ukusnijoj hrani  |  Julius Meinl u borbi za bolji dan za nezbrinutu djecu  |  Nova pravila za terase kafića u Skoplju  |  Trebinje uskoro dobiva još jedan hotel  |  Srbija i Albanija imaju zajedničku turističku ponudu  |   Najposebniji piknik u Zagrebu najavljuje datum novog druženja  |  Na Decanteru Feravino osvojilo čak šest medalja  |  AccorHotels preuzima Mövenpick Hotels & Resorts  |  Radisson Blu najveći premium brend u Europi  |  U čakovečkoj Mesnoj industriji Vajda potpisan novi kolektivni ugovor  |  Europski mesoprerađivači u Dubrovniku raspravljali o sigurnosti hrane  |  NEFF kuhinja puna inspiracije  |  Novi a la carte jelovnik restorana Zinfandel's  |  Restoran služi besplatne obroke za siromašne  |   ||
   

Slovenija: Najbolji sommelier je Martin Gruzovin

10.05.2018

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije je jučer pripremilo natjecanje za najboljeg sommeliera Slovenije 2018., kojem je u Vili Vipolže prisustvovalo sedam natjecatelja.
 
 
Pobijedio je Martin Gruzovin iz vinarije Guerrila, koji će sudjelovati u ime Slovenije sljedeće godine na svjetskom prvenstvu u Belgiji. Martin Gruzovin bio je također najbolji sommelier između sedam kandidata u točenju pjenušaca iz magnum boce.

U finalu nacionalnog prvenstva su pored prvaka sudjelovaliu i Valentin Bufolin i Nataša Kimovec, za STA je rekao predsjednik društva, Ivan Peršolja

Na nacionalno natjecanje mogli su se prijaviti samo kandidati, koji su uspješno završili obrazovanje prema propisanim programima i obavljaju sommelierski rad.

Nazad
 
 
 
 
back to top