InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 14.11.2018 || Restoran Kalelarga u novom ruhu i s novim vlasnicima  |  12. Kongres hrvatskog kampinga u Termama Tuhelj  |  Uspješno predstavljena mlada vina šest međimurskih vinarija  |  Manje od dva tjedna dijele nas od Best Stay-a, jeste li spremni za Dubrovnik?  |  Dani švoja još jednom podsjećaju na vrijednosti ribe list  |  Čak dvije nagrade za Terme Tuhelj na Danima hrvatskog turizma  |  Vina Laguna osvojila dva zlata na prestižnom natjecanju u Italiji  |  Dodijeljene turističke nagrade  |  Hotel Esplanade dobio dvije nagrade  |  #StageOne – 1.364 izvedba CABAres, CABArei-a u One Suite Hotelu   |  7. Dani blatske lumblije  |  2. HOW Festival Poreč  |  Jedinstvena večer za sva osjetila održana u zagrebačkom Takenoku  |  Održana konferencija Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  70 vrsta burgera na Zagreb Burger Festivalu 2018.!  |  50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams  |  Hrvatska bilježi 6 posto više dolazaka i noćenja  |  Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina  |   'Doživjela sam stotu jer sam svaki dan pila Stellu'  |   ||
   

Hrvatska: Nestlé proširio kulinarski asortiman

15.06.2018

Tvrtka Nestle proširila je svoj kulinarski asortiman umaka THOMY s tri nova proizvoda – THOMY umak s čilijem, umak s kiselim krastavcima i umak s češnjakom koji ne sadrže gluten i napravljeni su od pažljivo odabranih sastojaka, zaslužnih za prepoznatljivu teksturu i bogat okus.
 
 
Ljubitelje juha MAGGI razveselit će dva nova proizvoda - Pileća juha s tjesteninom i okruglicama s mesom, te Povrtna juha s okruglicama od grisa, pšeničnim mekinjama  i špinatom. 

Novi proizvodi dio su renoviranog asortimana MAGGI i THOMY s oznakom Jednostavno dobro, pod kojom se nalaze proizvodi koji sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke. 

Nastavljamo s unapređenjem Nestle kulinarskog asortimana juha i majoneza. Naš cilj je unaprijediti cijeli kulinarski asortiman do 2020. godine tako da uklanjamo sastojke koji su potrošačima nedovoljno poznati i zamjenjujemo ih sa sastojcima koje mogu pronaći u svojim kuhinjama, a koje znaju i vole. Do sada smo renovirali 80% kulinarskog asortimana dostupnog u regiji  i obavezali smo se da će do 2020. godine svi naši MAGGI proizvodi pored smanjenja udjela soli, šećera i zasićenih masnih kiselina biti bez umjetnih boja, a s  povećavanom količinom cjelovitih žitarica, povrća, mahunarki i sjemenki. Na taj način želimo inspirirati potrošače za ukusnija i zdravija jela, rekla je Renata Matusinović, izvršna direktorica kategorije Hrana za jugoistočnu Europu kompanije Nestle.

Nove juhe dobar su izbor za  balansiran i hranjiv obrok s jednostavnim sastojcima kao što su špinat, kupus, krumpir, rajčica, ljubičasti luk, grašak, mrkva, peršin, paprika, i jedinstveni sastojci kao što su mekinje, proso i slanutak.

MAGGI Pileća juha s tjesteninom i okruglicama s mesom predstavlja izvor proteina, sadrži 5 vrsta začina (peršun, kurkuma, vlasac, mljeveni crni papar, češnjak) i tjesteninu u 3 boje, dok  MAGGI Povrtna juha s okruglicama od griza, mekinjama i špinatom, pored izvora proteina, predstavlja i izvor vlakana i sadrži čak 28% povrća.

Novi THOMY umaci idealan su izbor za sve ljubitelje THOMY-ija, jer je zadržan prepoznatljiv okus koji je dodatno oplemenjen s tri nova okusa - s kiselim krastavcima, češnjakom i čilijem, koji će svaki vaš obrok učiniti drugačijim.
 
THOMY umaci mogu se bezbrižno ponijeti na obiteljski piknik te se s njima mogu napraviti ukusni sendviči, jer se umaci mogu držati na temperaturi i do 25 stupnjeva. 




Nazad
 
 
 
 
back to top