InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 21.10.2020 || Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |  Valamar nabavlja 100 posto električne energije iz obnovljivih izvora  |  Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |  WINE & BIKE TOUR ERDUT  |  Valamar uspješno stabilizirao poslovanje, očuvao radna mjesta i pokrenuo sezonu  |  Vinska Dama i vinski Gospodin hrvatske vinske scene  |  Novi meni restorana Terbotz na najljepošoj terasi Kontinentalne Hrvatske   |  Zaplovite mirnim morima u ljeto iz snova  |  Vinski razgovori uz veličanstvene tramince Iločkih podruma  |  Čaroban Rose iz Kutjeva za osvježavajuće uživanje u Ljetu  |  Od Michelinove preporuke do zvjezdice kvalitetnim lokalnim proizvodima   |  Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |   ||
   

Hrvatska: Nova gastro ponuda na Fuliranju

12.12.2019
Ove subote Fuliranje je definitivno "it” mjesto. Osim likova iz Star Warsa s nama će se družiti i članovi svjetski poznate grupe UB40, otvara se Christmas pop up Bazaar, a minglamo i humanitarno za RokOtok. No, to nije sve, jer čeka vas puno novosti i iznenađenja, nije jaka samo sila, već i gastro kreativa.
 

Pušilo se ovih dana u kuhinjskom laboratoriju SOI-a, Chef Vid Nikolić ‘iskemijao’ je gyoze i nove wrapove, a Vedran Gulin prve koktele u limenci za u džep: CCBS i 5 SPC. Na The Garden Bar & Kitchenu svjetleće pivo se toči naopačke. Posebno dobro paše uz njihove nove Smokey i Deluxe kobaje, a ne zaboravite kušati i međimursku gibanicu s umakom od pijanih grožđica.

Do sada ste ih Povlačili za rep, a sada ćete ih Uštipnuti slatko i probati nove uštipke na Bagua kućici. Mini domaće knedlice, punjene jagodama i šumskim voćem jedva čekaju da ih zagrizete na Noninoj tajni, za ljubitelje talijanskih slastica, profiterola, adresa je Fat Cat, a volite li tradicionalne istarske okuse tu su tradicionalne kroštule na Fermaj Tovara.

Od novih tekućih okusa izdvajamo bezglutensko pivo i organsko vino na Biomaniji, Vodnjanka se ponosi boškarinom i domaćim teraninom, na kućici Pastel de TasteAtlas kušajte bombardino, a nove koktele potražite na Market T&T. Sami kreirajte svoj shooter na Black Pepperu, a na Rakijarnici vas čeka desetka za ekipu i četrdesetak okusa rakija. Dobar odabir za bezalkoholne trenutke je topla čokolada sa sljezovim kolačićima na Le Kolaču.

Najavljujemo i gastro & humanitarni trenutak na Fuliranju. U subotu od 11 sati ispred kućice The Garden Bar & Kitchen prodavat će se slasne međimurske gibanice, a novac se prikuplja za rad udruge RokOtok. U 13 h stižu i članovi svjetski poznate grupe UB40 koji se isto tako uključuju u ovu humanitarnu akciju. 

Volite li poklanjati hranu, svakako svratite i na naš Christmas pop up Bazaar u subotu od 11 do 20 h. Prefini punčevi i tartovi by Ivana Čuljak na kućici A most unusual Bazaar sigurno će vas oduševiti, a za potrošenih 100 kn na ovoj, kao i na kućicama Rakijarnica i GINgle Bells, preuzmite vouchere s popustima za shopping. Darovi su osmišljeni s ekipom iz kofera, a očekuju vas popularne kuglice s ginom i začinima, razni gin boxevi, svjećice i čajevi u atraktivnim pakiranjima. Ostali datumi Christmas pop up Bazaara bit će objavljeni putem IG i FB profila @botanica_spices i @kofer.


Nazad
 
 
 
 
back to top