InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 23.07.2018 || 'Doživjela sam stotu jer sam svaki dan pila Stellu'  |  Sir, maslac i jogurt postat će pravi luksuz  |  Tršćanski Illy na meti najvećih kompanija na tržištu kave - cijena 1,6 milijardi dolara  |   Startup za e-cigarete, vrijedan 15 milijardi dolara, širi se iz SAD-u u Europu  |  Visit Macedonia - nova aplikacija za turiste  |  Tikveš vino Kratošija među top 100 na britanskom tržištu  |  Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |  PZ Putniković u Zagrebu predstavio najbolja ljetna vina  |  HTZ u Slavoniju dovodi deset svjetski poznatih blogera i influencera   |  95% Hrvata koristi kartice, 15% svaki dan plaća beskontaktno, a 62% želi plaćati mobitelom   |  Proslavljen Svjetski dan krastavaca i predstavljen 4 br. magazina miss7  |  Svi su dobrodošli na 33. Dane rudarske greblice  |  Barcaffé Barist Tour  |  Pivo nas čini pametnijima i kreativnijima  |  Stigla prestižna priznanja World Travel Awards  |  Rekordna godina za proizvodnju i izvoz piva  |  Talijanska Lavazza kupuje australski Blue Pod Coffee  |   ||
   

Hrvatska: Novi proizvod PIK Vrbovca stvoren za blagdanski stol

21.12.2017
PIK Vrbovec na blagdanski stol donosi novi proizvod od najfinijeg mesa svinjske lopatice – Domaću Pečenku. Ovaj vrhunski proizvod okusom podsjeća na domaću, bakinu kuhinju, a od ovog prosinca može se pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, u komadu na polici i narezana na odjelu delikatese. 



Novi proizvod je nastao na inicijativu zaposlenika PIK Vrbovca koji je htio da okus domaće Pečenke bude dostupan svima u današnjem užurbanom tempu kada imamo sve manje vremena za pripremu tradicionalnih jela. Tvrtka PIK Vrbovec kontinuirano potiče sudjelovanje zaposlenika u kreiranju novih proizvoda, a rezultati takve poslovne politike vidljivi su kroz čest plasman novih, inovativnih proizvoda. 

PIK Vrbovec osluškuje želje i potrebe potrošača te redovito na tržište plasira nove, vrhunske delicije.,  istaknuo je Boris Jaranović, direktor marketinga PIK Vrbovca. Blagdani su vrijeme koje rado provodimo u krugu dragih ljudi, sretni smo što ćemo i ovog Božića biti dio obiteljskog stola te ga obogatiti Pečenkom čiji će domaći okus osvojiti i najzahtjevnija nepca.

Pečenku čini posebnom način pripreme koji joj daje specifični domaći okus pečenja popraćen zapečenom ukusnom koricom. Proizvodnja ovakve vrste Pečenke moguća je zbog jedinstvene tehnologije pečenja koja je moguća zahvaljujući prošlogodišnjoj investiciji u proizvodnju od 2,6 milijuna kuna. Prednost Pečenke je i to što se može pripremiti na više načina i poslužiti u raznim prigodama, bilo da je riječ o platama i sendvičima ili svečanom blagdanskom ručku. 

Tri su načina posluživanja Pečenke:
  1. Kupljena ili narezana na šnite odmah je spremna za konzumaciju
  2. Šnite Pečenke možete također zagrijati u mikrovalnoj ukoliko preferirate topla jela
  3. Dodatno zapečena u pećnici, 40  minuta na 200 stupnjeva celzijusa, Pečenka postaje idealan obrok za blagdanski sto
Domaća Pečenka vrhunska je mesna delicija i pravi odabir za druženje s obitelji i prijateljima, na vama je samo odabrati na koji način ćete ju poslužiti.


Nazad
 
 
 
 
back to top