InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 30.11.2020 || Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |  Valamar nabavlja 100 posto električne energije iz obnovljivih izvora  |  Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |  WINE & BIKE TOUR ERDUT  |  Valamar uspješno stabilizirao poslovanje, očuvao radna mjesta i pokrenuo sezonu  |  Vinska Dama i vinski Gospodin hrvatske vinske scene  |  Novi meni restorana Terbotz na najljepošoj terasi Kontinentalne Hrvatske   |   ||
   

Hrvatska: Novi proizvod PIK Vrbovca stvoren za blagdanski stol

21.12.2017
PIK Vrbovec na blagdanski stol donosi novi proizvod od najfinijeg mesa svinjske lopatice – Domaću Pečenku. Ovaj vrhunski proizvod okusom podsjeća na domaću, bakinu kuhinju, a od ovog prosinca može se pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, u komadu na polici i narezana na odjelu delikatese. 



Novi proizvod je nastao na inicijativu zaposlenika PIK Vrbovca koji je htio da okus domaće Pečenke bude dostupan svima u današnjem užurbanom tempu kada imamo sve manje vremena za pripremu tradicionalnih jela. Tvrtka PIK Vrbovec kontinuirano potiče sudjelovanje zaposlenika u kreiranju novih proizvoda, a rezultati takve poslovne politike vidljivi su kroz čest plasman novih, inovativnih proizvoda. 

PIK Vrbovec osluškuje želje i potrebe potrošača te redovito na tržište plasira nove, vrhunske delicije.,  istaknuo je Boris Jaranović, direktor marketinga PIK Vrbovca. Blagdani su vrijeme koje rado provodimo u krugu dragih ljudi, sretni smo što ćemo i ovog Božića biti dio obiteljskog stola te ga obogatiti Pečenkom čiji će domaći okus osvojiti i najzahtjevnija nepca.

Pečenku čini posebnom način pripreme koji joj daje specifični domaći okus pečenja popraćen zapečenom ukusnom koricom. Proizvodnja ovakve vrste Pečenke moguća je zbog jedinstvene tehnologije pečenja koja je moguća zahvaljujući prošlogodišnjoj investiciji u proizvodnju od 2,6 milijuna kuna. Prednost Pečenke je i to što se može pripremiti na više načina i poslužiti u raznim prigodama, bilo da je riječ o platama i sendvičima ili svečanom blagdanskom ručku. 

Tri su načina posluživanja Pečenke:
  1. Kupljena ili narezana na šnite odmah je spremna za konzumaciju
  2. Šnite Pečenke možete također zagrijati u mikrovalnoj ukoliko preferirate topla jela
  3. Dodatno zapečena u pećnici, 40  minuta na 200 stupnjeva celzijusa, Pečenka postaje idealan obrok za blagdanski sto
Domaća Pečenka vrhunska je mesna delicija i pravi odabir za druženje s obitelji i prijateljima, na vama je samo odabrati na koji način ćete ju poslužiti.


Nazad
 
 
 
 
back to top