InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Četvrtak, 02.07.2020 || Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije  |  Pan Pilsner- upoznajte pivo s okusom petka  |  HGK traži produljenje potpora HZZ-a za očuvanje radnih mjesta  |  Osnovana Zajednica riječnog turizma HGK  |   HGK poziva na žurnu provedbu natječaja za pomoć vinarima  |  Hrvatski chefovi na australskoj gastro platformi Chef's Pencil  |   U preporukama za goste u samoizolaciji uvaženi prijedlozi ZOT HGK  |  Split uskoro dobiva najljepši heritage hotel  |  Valamar Riviera i dalje na poziciji najboljeg poslodavca u turizmu  |  Novi promotivni video Esplanade pruža osjećaj sigurnosti i poziva goste u Zagreb   |   Turistička aktivnost stanovništva Hrvatske u 2019.  |  Drugi virtualni susreti o turizmu okupili brojne stručnjake iz Regije i 24 zemlje svijeta  |  Vino vinarije PERAK - šampion 52. Izložbe vina kontinentalne Hrvatske  |  Meet up: SMART TOURISM 5.0  |  Trend pada turističkih noćenja   |  Socijalni partneri u turizmu dogovorili nastavak primjene Kolektivnog ugovora ugostiteljstva  |  Vinolog predstavlja: Wine to go - uživanje u vinu bilo kada i bilo gdje  |  Vinarija Sokač iz Zagorja ima najbolju graševinu izvan Kutjeva   |  Divan je kićeni Srijem:“Protkani zlatom"  |  Vinski razgovori uz Bolfan Vinski Vrh  |   ||
   

Hrvatska: Odabrane etikete vinarije Kabola predstavljene na ekskluzivnoj večeri u hotelu Kempinski Palace Por

31.10.2017
U čarobnom ambijentu Kristalne dvorane hotela Kempinski Palace Portrož organizirana je ekskluzivna večera visoke gastronomije na kojoj su uzvanici imali prilike uživati u spektakularnim gastronomskim kreacijama vrhunskih chefova iz Slovenije, ali i u iznimnim aromama odabranih etiketa  vinarije Kabola. 
 
Uzvanici su tijekom večere mogli kušati vina Kabola Amfora Malvazija 2006, Kabola Amfora Malvazija 2015, Kabola Unica 2010, Kabola Unica 2015, Kabola Dolce 2012, Kabola Malvazija iz mora 2015 i Kabola Blend 2004. 
 
„Predstavljanje naših vina tijekom večere koju su nam pripremili izuzetni chefovi, omogućilo nam je  da pokažemo sav potencijal naših etiketa koje su svojom slojevitošću odlično nadopunile pažljivo i promišljeno pripremljenu hranu",  istaknuo je Marino Markežić, vlasnik vinarije Kabola.
 
 

F&B Manager hotela Kempinski Palace Potrorož, Marcel Bešter naglasio je kako se luksuznim večerama, koje organiziraju u hotelu Kempinski Palace Portorož, gostima pruža vrhunski doživljaj visoke gastronomije i sklad sljubljivanja hrane i najboljih vina, ali i događaj za pamćenje. 

U hotelu Kempinski Palace Potrorož, koji je dio najluksuznijeg i najstarijeg hotelskog lanca u Europi vjeruju kako je život potrebno voditi sa stilom, te svojim gostima pružaju najekskluzivniju uslugu i nezaboravan doživljaj. To je pokazala i ova glamurozna večera na kojoj su slovenski chefovi kreirali  gastronomski sklad i večeru za pamćenje, oplemenjenu vrhunskim vinima.  

Kabola je predstavljena s brandovima vina Tittinger, Livon, Edi Simčić, Marjan Simčić, Movia, Santomas, Klenart, Puklavec, Kobal i Ščurek.
Jedinstveni gastronomski sklad hrane i vina, kreirali su chefovi, njih ukupno 11 iz  restorana: Dam, Pavus, Skipass, Danilo, Vila Podvin, Rakar, Rizibizi, Pikol, Rajh i Mahorčič.

Ovo je ujedno nastavak  priče o velikom  uspjehu vinarije Kabola, koja je nedavno osvojila prestižnu nagradu Luxury Lifestyle Award, koju dodjeljuje svjetska medijska platforma  Luxury Travel Guide. Tome u prilog svakako idu i sjajne reakcije uzvanika večere u hotelu Kempinski Palace Portorož na njihove odabrane etikete. 



Nazad
 
 
 
 
back to top