InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Subota, 06.03.2021 || Novo veliko priznanje novigradskom kampu   |  Prijavite se na online gin radionicu by Murska Dekla!  |   Šesti Vinart Grand Tasting održat će se u novom terminu u ovoj prijelaznoj 2021. godini   |  Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike, uz podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima  |   Valamarovi hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World   |  Valamar se uključio u projekt „Elements of AI“ – najbolju svjetsku edukaciju o umjetnoj inteligencij  |  Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |   ||
   

Svijet: Six Senses naselje proširuje lokalni F & B fokus

28.03.2018

Lokalna hrana i održivost često idu ruku pod ruku, a ti trendovi također mogu pomoći hotelima stvoriti višu razinu interakcije s gostima.
Six Senses Zighy Bay u Musandamu, Omanu, pionir u uzgoju vlastitih ekoloških proizvoda kako bi podržao svoju holističku filozofiju farmi na stolu, vidio je prvorazredno ono što nagrađuje hotel može žeti od vrtova na licu mjesta. Da biste iskoristili to, hotel je proširio svoju farma Dibba kako bi iskoristio više od šest hektara imovine.
 

Uz uzgoj voća i povrća, uveli su i uzgoj stoke, uključujući dvije krave za mužnju i stado koza za proizvodnju sira i jogurta, kao i piliće i kokoši.
 
 
Uzgajalište proizvodi razne proizvode, uključujući rajčicu, chilli paprike, brokule, cvjetače, datulje, bosiljak, kupus itd. Uz ove svježe proizvode, gosti mogu naučiti kako napraviti ukusne salate i omlete uz pomoć kuhara. Ostale aktivnosti uključuju učenje o drvenom ugljenu, sadnju bilja, prikupljanje jaja i kravljeg mlijeka za proizvodnju svježeg sira i jogurta. Djeca također mogu dragati životinje i saznati više o njihovom vrijednom doprinosu kuhinji.
 

Nazad
 
 
 
 
back to top