InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 04.12.2020 || Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |  Valamar nabavlja 100 posto električne energije iz obnovljivih izvora  |  Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |  WINE & BIKE TOUR ERDUT  |  Valamar uspješno stabilizirao poslovanje, očuvao radna mjesta i pokrenuo sezonu  |  Vinska Dama i vinski Gospodin hrvatske vinske scene  |   ||
   

Svijet: Starbucks uvodi novi koncept Reserve

05.03.2018
SAD: Starbucks lansirao novi premium koncept Reserve.
 

Starbucks je napravio značajan iskorak iz standardnog formata svojih objekata lansiranjem novog premium koncepta Reserve.
Prvi takav objekt, od ukupno 1.000, koliko će u sljedećem periodu biti otvoreno širom Amerike, nalazi se u prizemlju Starbucksovog sjedišta u Seatleu.
 
U kompaniji kažu da novim konceptom potrošačima žele ponuditi potpuno novo iskustvo, konceptualni prostor koji ugostiteljsku uslugu kombinira s umjetnošću, a energiju s intimnim trenutcima.

S ukupnom površinom od 8.100 kvadratnih metara, Reserve outlet je četiri puta veći od standardnih Starbucks-ovih lokala i ima bar, caffe-bar, Princi pekaru, lounge prostor i kamin, kao i umjetničke instalacije. U ponudi se nalaze alkohol, kokteli, doručak,  ručak i grickalice. 

U kompaniji kažu da je prije 40 godina Starbucks uveo i postavio nove, do tada neviđene, standarde prostora i usluge koji su gostima omogućili da se povezuju jedni s drugima na potpuno nov način. Lansiranje Reserve formata danas je novi značajan korak  u redefiniranom potrošačkom iskustvu, poručuju iz kompanije.
 
(Izvor: kamcity)

Nazad
 
 
 
 
back to top