InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 18.09.2020 || Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |  WINE & BIKE TOUR ERDUT  |  Valamar uspješno stabilizirao poslovanje, očuvao radna mjesta i pokrenuo sezonu  |  Vinska Dama i vinski Gospodin hrvatske vinske scene  |  Novi meni restorana Terbotz na najljepošoj terasi Kontinentalne Hrvatske   |  Zaplovite mirnim morima u ljeto iz snova  |  Vinski razgovori uz veličanstvene tramince Iločkih podruma  |  Čaroban Rose iz Kutjeva za osvježavajuće uživanje u Ljetu  |  Od Michelinove preporuke do zvjezdice kvalitetnim lokalnim proizvodima   |  Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |  Uskoro treći Pjenušavi srijemski doručak   |  Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije  |  Pan Pilsner- upoznajte pivo s okusom petka  |  HGK traži produljenje potpora HZZ-a za očuvanje radnih mjesta  |  Osnovana Zajednica riječnog turizma HGK  |   HGK poziva na žurnu provedbu natječaja za pomoć vinarima  |  Hrvatski chefovi na australskoj gastro platformi Chef's Pencil  |   U preporukama za goste u samoizolaciji uvaženi prijedlozi ZOT HGK  |   ||
   

RECEPTI: Vesele blagdanske gastro delicije s okusom vina i šampanjca

11.12.2017
Veseli prosinac i praznično raspoloženje prigoda su da najdražima poklonimo vesele zalogaje koji su začinjeni ili pripremljeni uz okus šampanjca ili vina. Zagrebački restoran i bar Khala pomno se pripremao za blagdansko vrijeme. Uz prigodne dekoracije posebna se pažnja poklanja jelima, četiri po njihovu izboru su preporuka koja će nas razveseliti. 
 
Omiljeni rozi tartar od lososa i kozica s grejpom dobiva potpuno novu dimenziju začinjen šampanjcem. Rižoto s kozicama i vinom također je izvrsna ideja za blagdansko predjelo. Drage goste razveselit će i dva prijedloga glavnih jela. Pileći zabatak u bijelom vinu s češnjakom idealan je za ljubitelje bijelog mesa, dok su medaljoni u umaku od crnog vina i bukovača nešto težeg karaktera. 
 
Sva ova jela lako se pripremaju i u vlastitom domu prema receptima chefova Ivana Milasa i Tomislava Marčetića. Vrijeme potrebno za pripremu nije dugo, taman onoliko koliko ga imamo u ove dane domjenaka i zabave. Najvažnije je naravno kuhati s ljubavlju, a šampanjac i vino začinit će ih idealnim zimskim jelima. 
 
 



Nazad
 
 
 
 
back to top