InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 22.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

LIMUN NATUR RADLER S LIMUNOM S VISA

Nakon pokretanja suradnje s domaćim proizvođačima limuna u travnju prošle godine, kompanija HEINEKEN Hrvatska predstavila je ograničeno izdanje Karlovačko Limun Natur Radlera – prvog radlera na hrvatskom tržištu za čiju je proizvodnju korišten isključivo domaći limun i to onaj s otoka Visa. 

Ovaj proizvod jedinstveni je spoj svijetlog piva i osvježavajućeg voćnog soka limuna, a u njegovoj se proizvodnji osim soka koristi i kora limuna što mu daje specifičan okus. Kao i svi Karlovačko radleri, sadrži 100% prirodne sastojke i ne sadrži konzervanse, umjetne boje ni sladila.

„Ponosni smo što možemo predstaviti novo, ograničeno izdanje Karlovačko Limun Natur Radlera napravljeno od domaćeg limuna s jednog od naših najljepših otoka. Ovo je rezultat uspješne suradnje između kompanije HEINEKEN Hrvatska i malih proizvođača limuna koji su dokazali da nam mogu osigurati kvalitetne sirovine kakve koristimo u našoj proizvodnji. Karlovačko Limun Natur Radler vrhunski je proizvod čiji su sastojci 100% prirodni, a ponosni smo što uz ječam s hrvatskih polja, sada sadrži i viški limun", istaknuli su iz kompanije HEINEKEN Hrvatska.

Kompanija HEINEKEN Hrvatska pokrenula je projekt nabavke domaćih sirovina još 2014. kako bi doprinijela održivosti domaćeg uzgoja proizvodnih sirovina te pozitivno utjecala na razvoj lokalnog gospodarstva i poljoprivrede. Projekt je započet suradnjom s domaćim proizvođačima ječma, a proširen je na suradnju s proizvođačima limuna i mandarina za Karlovačko radlere. Tako Karlovačko, najpoznatiji brand kompanije, ali i njegove ekstenzije sadrže ječam s hrvatskih polja, a Karlovačko radleri i domaće agrume. U svrhu proširenja suradnje s proizvođačima ključnih sirovina, kompanija je ove godine pokrenula i Klub proizvođača ječma Karlovačko čiji je cilj okupiti domaće proizvođače pivarskog ječma, doprinijeti održivosti njegove proizvodnje te razvoju hrvatske poljoprivrede općenito.

Ograničeno izdanje Karlovačko Limun Natur Radlera s viškim limunom od lipnja do isteka zaliha dostupno je u nepovratnoj staklenoj boci zapremnine 0,33 l u određenim trgovinama i ugostiteljskim objektima.



 
Noviteti
 
 
 
back to top