InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 24.04.2018 || Opuštanje u hotelu  |  Proljetni gastro okusi Dvorca Mihanović  |  Veliki potencijal pršutarske proizvodnje  |  Predstavljen novi jelovnik kultne Pivane  |   HOW Festival održava se ove godine u Poreču  |  Prezentacija Kvarnera u Italiji  |  Zanimljiv spoj andaluzijskih maslinovih ulja  |  Najavljeni rekordni Svijet malvazija i nikad veća jubilarna Vinistra  |  Hotelijerski Oscari za Esplanade Zagreb hotel  |  Održan 6. Pink Day Zagreb   |  Čista petica za Požeško-slavonsku  |  Ministar Cappelli otvorio hotel Castellum u Čakovcu   |  Orhidelia devetu godinu naj wellness Slovenije   |   Zlatna žutica vinove loze- kako dalje?  |  Prijavite se za šesti METRO Potentials Ready2Lead  |  Otvoren Hilton Imperial u Dubrovniku  |  Slovenija u srcu Zagreba  |  Hrvatski otok primjer održivog otoka u svjetskim razmjerima  |  Ne propustite Okuse Zlatne Slavonije  |  Čarolija vrhunskih chefova regije u srcu Zagreba   |   ||
   

PIK Jeger Vrbovečki

Tradicionalni mesni proizvod nema gluten, soju, pojačivače okusa i umjetna bojila. 
 
Za prave ljubitelje tradicionalnih mesnih proizvoda stigla je nova poslastica - novi PIK Jeger Vrbovečki, pripremljen od svinjskog i goveđeg mesa, izvrsno sljubljenog sa specifičnim začinom i blago pikantan.
 
Domaći rustikalni okus PIK Jegera Vrbovečkog, poput ostalih mesnih prerađevina pod brendom PIK, ne sadrži gluten, soju, pojačivače okusa i umjetna bojila!Volite li tradicionalne okuse, svakako isprobajte PIK Jeger Vrbovečki.


 
Noviteti
 
 
 
back to top