InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 26.03.2019 || David Skoko u društvu poznatih chefova i ove godine kuha za posjetitelje Oliveto i Half 8 restorana  |  Hotel Esplanade Zagreb okrunjen je titulom za najbolji Povijesni hotel godine   |  Vino uz žlicu: Bosanska jela i hrvatska vina u Sofri  |  Hrvatska proglašena najboljom destinacijom za poslovni turizam u 2018. godini!  |  Poreč u svibnju ponovno domaćin vrhunskog gastronomskog doživljaja ''Wine Nights'  |  Kabola Malvazija Amfora 2015. u završnici natjecanja ASI Contest for Best Sommelier of the World  |  Drama s kavom u Drami  |  Abeceda francuskog jezika za gurmane  |  Zagreb ovog proljeća postaje centar svijeta za sve hedoniste - stiže prvi R'n'B Weekend  |  Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom uz Vina Laguna  |  Zagreb dobio gastro mjesto po svjetskim standardima, Franko's pizza & bar  |  Vino Dalmacije  |  Trs je naš  |  Završeno prvo izdanje Aminess Gourmet Laba   |  Završen dosad najveći Vinart Grand Tasting  |  Dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje Gault&Millau Croatia 2019.  |  Vina Laguna nastavljaju nizati uspjehe  |  U Hrvatsku stigle još dvije nove MICHELINOVE zvjezdice!  |  Gault&Millau Croatia 2019. – još nas par dana dijeli do noći kulinarskih Oscara  |  Valamar u 2018. godini ostvario dvoznamenkasti rast poslovnih rezultata  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/208    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

26.03.2019
Chef David Skoko u suradnji s poznatim chefovima nastavlja projekt Aminess Wine&Gourmet Nights koji već treću godinu zaredom organizira turistička kompanija Aminess iz Novigrada.

25.03.2019
Ovih je dana u Švicarskoj, u Grand hotelu Kempinski uz Ženevsko jezero, održana svečana dodjela nagrada European Hotel Awards 2019., čiji je počasni predsjednik Guillaume Gomez, glavni chef Elizejske palače u Parizu.

21.03.2019
Nakon nedavnog uspješnog predstavljanja eno-gastro projekta 'Vino uz žlicu' u zagrebačkom Aperitivo baru, novo druženje s medijima upriličeno je u restoranu Sofra, koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra Green Gold.

20.03.2019
Hrvatska je od strane britanskog magazina Business Destinations izabrana za najbolju destinaciju poslovnog turizma u 2018. godini. Hrvatska turistička zajednica ovo je priznanje osvojila u kategoriji „Europe“, u sklopu koje su se dodjeljivale i nagrade za najbolje hotele, zračne luke, aviokompanije, objekte i usluge koje su dio vrhunske ponude u industriji poslovnih putovanja.

20.03.2019
Četvrto izdanje eno-gastro manifestacije Wine Nights i ove će godine od 4. do 11. svibnja pretvoriti Poreč u nezaobilaznu destinaciju za sve ljubitelje vrhunskih istarskih vina, lokalnih delicija i jedinstvene gourmet ponude te odlične zabave uz atraktivne glazbene izvođače.

20.03.2019
U finalu nedavno završenog natjecanja za najboljeg sommeliera svijeta – ASI Contest for Best Sommelier of the World, među četiri vina za identifikaciju u završnici našlo se i vino Kabola Malvazija Amfora 2015. Hrvatsko vino u završnici ovako značajnog svjetskog natjecanja rijetkost je za hrvatsku vinsku scenu.

18.03.2019
Stihovi su glas duše, osvajaju mnoga srca, uz njih se rađaju ljubavi i dijeli sreća. Mirisna kava, dodir pera i zagrljaj inspiracije nit su vodilja ovogodišnje Julius Meinl globalne kampanje: "Platite kavu stihom", koja svake godine 21.3, na Međunarodni dan poezije nadahnjuje tisuće ljudi diljem svijeta na pisanje stihova.

14.03.2019
Nakon uspješnih uvodnih predavanja za sommeliere i profesionalce, radionica za vinoljupce u Zagrebu, Osijeku, Rijeci u projektu koji traje od 2016. – i ove se godine nastavljaju radionice za ljubitelje francuskih vina i francuskoga jezika u mjesecu frankofonije u Zagrebu i Rijeci.

14.03.2019
Sasvim novi koncept festivala okupit će na jednom mjestu hrvatski best of ugostiteljske i gastronomske scene koji će u prostoru zagrebačke Gliptoteke održati brojne zanimljive radionice, panele i masterclassove.

13.03.2019
U suradnji sa zagrebačkom kavanom Procaffe u Tkalčičevoj ulici, Udruga za kulturu stola G.E.T. dva put mjesečno održava događanje pod nazivom "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom i gostujućim vinarijama". Koncept događanja je osmišljen kao talk show uz interakciju s publikom, a održava se dva puta mjesečno.


Stranica 1/208    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top