InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 20.09.2019 || Imperial Riviera zajedno s AZ mirovinskim fondovima i Valamarom kreće u novi ciklus razvoja i inve  |  Najava: MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365? KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |  Jägermeister najnovijom ekstenzijom pokazao svoj Scharf karakter  |  Grif Session IPA novo osvježenje iz Grif mikropivovare  |  Vinski razgovori uz vina Fuhtar   |  Najbolje od Srijema i Slavonije za sudionike Dana hrvatskog turizma  |  U najprestižnijem svjetskom izboru Zadar Cruise Port proglašen Lukom godine 2019.  |  Prvo izdanje 'Goložece di Orsera'  |   Dva Zlata s elitnih vinskih scena dodijeljena vinima Iločkih podruma!   |  Valamar osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića  |  METRO poziva startupove da se prijave na program METRO Xcel  |  Radenska Adriatic na sajmu Agra osvojila tri zlatne medalje  |  Projekt G.E.T. STARS počeo je dodjelom oznaka za šest moslavačkih vinarija.  |  Kvalitetnije brendiranje domaćih vina lijek protiv jeftinog uvoza  |  Tko u Europi najviše uživa u svježe mljevenoj kavi?  |  Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018 – za sve one koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i  |  MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365?: KREATIVA I NOVE TEHNOLOGIJE  |   Bolt Food od danas dostupan u Tallinnu  |  Najljepše razglednice Zagreba nastaju na Ljetu kod Matoša  |  Sve je lako uz Barcaffè Lattiato  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/41    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

23.12.2016
Predstavnik istarske vinarije Benvenuti, Albert Benvenuti, prošloga je tjedna boravio u Kaliforniji povodom sudjelovanja na četvrtoj po redu konferenciji Wine Vision u organizaciji International Wine Challenge-a. Predstavnici vinarije Benvenuti pozvani su da prisustvuju ovoj međunarodnoj konferenciji kao jedna od 100 vinarija iz cijeloga svijeta i jedina iz Hrvatske.

22.12.2016
Hrvatski duhani isplatili su na kraju kalendarske godine svojim proizvođačima svu otkupljenu količinu duhana tipa svijetla virginia i burley. Ukupno je do 20. prosinca proizvođačima na cijelom području proizvodnje duhana isplaćeno 49 milijuna kuna, deset milijuna više nego 2015. godine, što je jedna od najvećih isplata za duhan u posljednjih nekoliko godina.

21.12.2016
Ovim izmjenama i dopunama produžuje se rok važenja privremenih rješenja izdanih temeljem Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti, i to do 31. prosinca 2020. godine.

21.12.2016
Uz mirise i okuse autohtonih i tradicijskih specijaliteta iz čitave Hrvatske, puno smijeha, zabavnog Franu Ridjana i vrhunsku glazbu zanimljivog benda „Gudalo protiv trzalice“, dodijeljena je četvrta nacionalna turistička nagrada „Suncokret ruralnog turizma“.

19.12.2016
Treće Wine & Music kušanje vina i delicija u organizaciji tvrtke Eno expert održalo se 17. prosinca 2016. u Europskom domu.

16.12.2016
U tisku je novo izdanje našega časopisa – IN HORECA. Kao što smo i najavili u prethodnom izdanju, časopis InBar postao je InHoreca.

16.12.2016
Jučer je u sklopu Marketa u Martićevoj predstavljen digitalni natječaj – Beckstories koji omogućuje svima da svoju maštu i kreativnost pretoče u riječi i pritom osvoje vrijedne nagrade. Brojni ljubitelji kulture i umjetnosti imali su priliku prvi doznati sve o ovom božićnom natječaju Becksa na koji se može prijaviti putem službene web stranice Becks Hrvatska www.becks.hr/beckstories .

16.12.2016
U društvu najboljeg svjetskog bariste i najveće šalice za espresso predstavljena prava talijanska strast prema kavi koja traje već više od 130 godina.

15.12.2016
U zagrebačkom restoranu Il Camino održana je, u organizaciji G.E.T. Reporta, iznimna prezentacijska večera na kojoj su sljubljena odabrana vina iz asortimana Vina Graben (Janez Šekoranja, Bizeljsko, Slovenija) s ponudom restorana Il Camino.

13.12.2016
Ograničeno izdanje veselih pakiranja Dukat trajnog mlijeka krasit će crteži mliječnih brkova koji su proglašeni najboljima na ovogodišnjem likovnom natječaju Dukata „VOLIM MLIJEKO!“.


Stranica 1/41    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top