InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 13.07.2020 || Vinski razgovori uz veličanstvene tramince Iločkih podruma  |  Čaroban Rose iz Kutjeva za osvježavajuće uživanje u Ljetu  |  Od Michelinove preporuke do zvjezdice kvalitetnim lokalnim proizvodima   |  Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |  Uskoro treći Pjenušavi srijemski doručak   |  Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije  |  Pan Pilsner- upoznajte pivo s okusom petka  |  HGK traži produljenje potpora HZZ-a za očuvanje radnih mjesta  |  Osnovana Zajednica riječnog turizma HGK  |   HGK poziva na žurnu provedbu natječaja za pomoć vinarima  |  Hrvatski chefovi na australskoj gastro platformi Chef's Pencil  |   U preporukama za goste u samoizolaciji uvaženi prijedlozi ZOT HGK  |  Split uskoro dobiva najljepši heritage hotel  |  Valamar Riviera i dalje na poziciji najboljeg poslodavca u turizmu  |  Novi promotivni video Esplanade pruža osjećaj sigurnosti i poziva goste u Zagreb   |   Turistička aktivnost stanovništva Hrvatske u 2019.  |  Drugi virtualni susreti o turizmu okupili brojne stručnjake iz Regije i 24 zemlje svijeta  |  Vino vinarije PERAK - šampion 52. Izložbe vina kontinentalne Hrvatske  |  Meet up: SMART TOURISM 5.0  |   ||
   

Hrvatska: Syrah Miraz Feravina ponovo šampion Bonavite

26.06.2019
Syrah Miraz Feravina iz 2017. najbolje je crno vino Slavonije. Tako je odlučio ocjenjivački sud Bonavite, gospodarsko-kulturne manifestacije vinara i vinogradara koja se već 32 godine održava u vinorodnoj Trnavi u blizini Đakova. Time je ova slavonska vinarija potvrdila primat kada su u pitanju crna vina Slavonije. 
 
 

Šampionski Syrah nudi mirise bobičastog voća, a znalci će u njemu osjetiti i miris svježe mljevenog papra uz sasvim nježnu notu dima. Gust je i topao, izražene rubinsko crvene boje, idealan za serviranje uz jela s roštilja, bifteke, specijalitete od divljači, ali i fine sireve i pikantne suhomesnate proizvode poput kulena, no nećete pogriješiti ponudite li ga uz ribu, osobito plavu i plodove mora.  
 
Samo najbolji grozdovi i to ručno brani, sjajan tim mladih enologa uz pomoć vrhunske tehnologije, dobra vegetativna godina i rezultat ne može izostati. Potvrđuje to i Luka Vrga, član uprave Osilovca, tvrtke u čijem je sastavu vinarija Feravino. 
 
„Ova nagrada posebno nam je draga, tim više što smo na ovom natjecanju i lani osvojili šampionsku titulu za isto vino iz 2015. Time smo potvrdili vrhunsku kvalitetu našeg modrenog Syraha i to na domaćem terenu, u srcu Slavonije, u snažnoj konkurenciji poznatih vinarija", zaključuje Vrga. 



Nazad
 
 
 
 
back to top