InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 06.12.2019 || Otvoren prvi slovenski burger bar Lars&Sven u zagrebačkom Branimir mingle mallu  |  Nezaboravno božićno druženje uz omiljene Franck čajeve i zanimljive koktele s čajem  |  Vinarija Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila svu raskoš svojih etiketa  |  Vino uz žlicu (i vješalicu) u Magazinskoj kleti  |  Dvadeset šest hrvatskih tvrtki na sajmu luksuznog turizma ILTM   |  Novo ruho Škrleta moslavačkih vinara  |  Vinski razgovori uz vinariju Poletti  |  Počeo je gourmingle na Fuliranju   |  Francuski paradoks u Feričancima  |  Gault&Millau Croatia i Kotányi – predblagdanska gastronomija sa ženskim potpisom  |  Subway otvara svoj drugi restoran u samom centru Zagreba  |  Humanoidni robot Viktorija novi je promotor turističke ponude Zagrebačke županije  |  Beč ovaj tjedan postaje raj za pivoljupce  |  Istraživanje MasterIndex otkriva: 48% nas planira zimovanje u inozemstvu, a najpopularnija su advent  |  G.E.T. Awards: Bijeli grozd 2019  |  Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime  |  Vinski razgovori uz vina Pilato   |  Fuliranje is coming to town  |  Špin na zagrebačkoj špici   |  Sudjelujte na 14. VINOcomu  |   ||
   

Hrvatska: 10 godina Argeta Exclusive okusa

14.11.2019
Argeta Exclusive oduševljava posljednjih deset godina. U tom je razdoblju predstavila jedanaest ekskluzivnih gurmanskih okusa koji su nastali u suradnji s vrhunskim domaćim i inozemnim chefovima.
 
 
 
Argeta Exclusive svoj će jubilej proslaviti posebnim poklonom za ljubitelje vrhunske gastronomije – ograničenim izdanjem dvostrukog pakiranja ranijih omiljenih okusa: riblji specijalitet chefa Nikole Tadijanovića (restoran Stari Kaštel) te mesno remek-djelo Janeza Bratovža (restoran JB). Ove godine Argeta Exlusive također uzima aktivniju ulogu u obrazovanju mladih kuharskih talenata osnivanjem Argeta Exclusive Academy. O svemu tome, a naročito o kulinarskoj izvrsnosti, bilo je riječi na proslavi jubileja kojom su sve Argeta Exclusive priče povezane u jednu cjelinu. 

Priča o Argeti Exclusive, prestižnoj liniji brenda Argeta, počela je u ljeto 2009. godine s prvom Argeta Exclusive paštetom od divljači, nakon koje je uslijedilo 10 različitih premium okusa u raznim izdanjima, a s ciljem približavanja vrhunske kuhinje svima koji cijene kvalitetu sastojaka, odlično balansirane okuse te se rado prepuštaju gurmanskim užicima. Neke od izvanrednih priča okusa u harmoniji bile su plod razmišljanja i praktičnog rada najboljih kuhara omiljenih lokalnih restorana kao što su Teo Fernetich (restoran San Rocco), Tomaž Kavčič (Gostionica pri Lojzetu), Alessandro Gavagna (La Subida), Nikola Tadijanović (restoran Stari Kaštel), Janez Bratovž (restoran JB) i Luke Košir (gostionica Grič).

Enzo Smrekar, potpredsjednik skupine Atlantic grupe za Delikatesne namaze, Donat MG i internacionalizaciju, kao i idejni začetnik Argete Excslusive istaknuo je:

Nazad
 
 
 
 
back to top