InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 22.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

Hrvatska: 21-22.09.2019 – održati će se Trieste Coffe Experts

28.06.2019
Za sve djelatnike u talijanskom sektoru kave već je postala tradicija sastati se svake dvije godine u sjedištu Bazzara Espresso kako bi se prisustovalo samitu Trieste Coffe Experts koji organiziraju braća Bazzara, idejni začetnici ovog eventa, vlasnici talijanske tvrtke koja je osim proizvodnje kave visoke kvalitete jedna od vodećih agencija za komunikaciju o kavi u Italiji, te autori poznatih knjiga o kavi i osnivači akademije: Bazzara Akademija (trening centar SCA Premier smješten u Trstu, glavnom gradu espresso kave).


Svako izdanje ima za cilj okupiti protagoniste iz svijeta kave kako bi se omogućilo definiranje i razmjena strategija u kojem svatko na svoj način postaje aktivni protagonist debate, iznoseći ideje i pronalazeći riješenja za suočavanje s tržišnim promjenama, zajedno s onim ljudima koji se u drugim prilikama vide jednostavno kao kolege ili konkurenti . Umrežavanje je zapravo mantra kroz koju se može sažeti bit Trieste Coffe Experts-a.

U ovom četvrtom izadanju osim video intervijua sa stručnjacima realiziranih tijekom samita , koji su se pokazali kao učinkovio sredstvo za širenje kulture kvalitetne kave , ljubitelji kave će moći pratiti cijeli prijenos uživo na web stranici www.bazzara.it kao i na drugim portalima partnera koji podržavaju ovu inicijativu.
Velika novost je kongres koji će se održati slijedeći dan u prekrasnom ambijentu Savoia Excelsior Palace; prestižnoj monumentalnoj građevini s pogledom na Tršćanski zaljev. Treba imati na umu da su oba dana rezervirana samo za one koji su primili službeni poziv za sudjelovanje.

Na kraju predavanja , u prostorijama Akademije Bazzara atmosfera će postati opuštena i neformalna uz domjenak na kojem će , kao i obično, biti dodijeljena nagrada za osobu godine u sektoru kave , uručena onome tko se najviše istaknuo po osobnosti i predanost širenju kulture kvalitetne kave, kroz akcije koje mogu imati pozitivne posljedice na cijeli sektor kave.

U nedjelju, 22. rujna, održat će se konferencija, koju će voditi Franco Bazzara. Kava 4.0 tema je s kojom će se, nakon pozdravne poruke lokalnih i regionalnih vlasti, suočiti predstavnici udruge Caffè Trieste i Gruppo Italiano Torrefattori Caffè; slijede Giuseppe Biffi (Siemens), Roberto Pedini (Ima Petroncini), Mauro Martinengo (Opem), Luigi Morello (Cimbali Group) i važan završni govor Michele Cannone (Lavazza).

Dakle četvrti Trieste Coffe Experts se predstavlja s istaknutim imenima kako bi se potvrdio kao važan korak u tom procesu približavanja tvrtki, potreban da bi se mogli pratiti programi koji su uistinu u stanju zadovoljiti očekivanja sve opreznije i i svjesnije klientele.Umrežavanje je oduvijek bio jedan od primarnih ciljeva braće Bazzara i njihov događaj



Nazad
 
 
 
 
back to top