InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 22.01.2020 || Hrvatski izlagači na najvećem nautičkom sajmu u Europi - BOOT  |   Remaris postao novi distribucijski i tehnološki partner Settlea  |  Prestižna oznaka ADAC Superplatz 2020 za čak četiri Valamarova kamping ljetovališta  |  Aminess Sirena dobio nagradu ADAC Superplatz 2020  |  VINUM.IN - promocija drugog broja časopisa  |  Izvoz pjenušaca porastao za 35 posto  |  Badnjak na Fuliranju - riblji meni za prste polizati  |  Journal pop up We Love Local  |  Idealan spoj: orašasti plodovi i kava  |  Nova gastro ponuda na Fuliranju  |  METRO bilježi najsnažniji rast veleprodajnog poslovanja u 10 godina  |  Otvoren prvi slovenski burger bar Lars&Sven u zagrebačkom Branimir mingle mallu  |  Nezaboravno božićno druženje uz omiljene Franck čajeve i zanimljive koktele s čajem  |  Vinarija Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila svu raskoš svojih etiketa  |  Vino uz žlicu (i vješalicu) u Magazinskoj kleti  |  Dvadeset šest hrvatskih tvrtki na sajmu luksuznog turizma ILTM   |  Novo ruho Škrleta moslavačkih vinara  |  Vinski razgovori uz vinariju Poletti  |  Počeo je gourmingle na Fuliranju   |  Francuski paradoks u Feričancima  |   ||
   

Hrvatska: Dražen Boban novi predsjednik Udruženja ugostiteljskih djelatnosti HGK

31.10.2019
Na jučer održanoj plenarnoj sjednici Udruženja ugostiteljskih djelatnosti HGK Dražen Boban iz Boban Vinodola izabran je za novog predsjednika, a Stipe Jelčić iz Prokurativa za njegovog zamjenika.
 

„Misija nam je učiniti ugostiteljstvo poželjnom i ugodnom djelatnosti za mikro, male i srednje poduzetnike i njihove zaposlenike. Ugostitelje se treba potaknuti na svakodnevno uključivanje u rad HGK Udruženja i uključiti predstavnike iz cijele Hrvatske i tako maksimalno iskoristiti razgranatu komorsku infrastrukturu", poručio je Boban naglasivši da je upravo zajedništvo ključ uspjeha te pozvao na uspostavljanje suradnje i partnerskog odnosa sa svima koji zastupaju interese ugostitelja na razini RH i EU.

S obzirom na aktualnu situaciju, rekao je Boban, za početak će nam u fokusu biti stvaranje povoljnijih uvjeta poslovanja kroz porezno i administrativno rasterećenje ugostitelja, a u svom planu rada za 2020. godinu, između ostalog, naveo je i analizu postojećeg stanja u ugostiteljstvu, aktivno sudjelovanje u kreiranju strategije razvoja turizma RH u narednom razdoblju, povezivanje ugostitelja s OPG-ovima., podizanje kvalitete kroz plasiranje domaćih namirnica i proizvoda, poticanje rasta plaća i poboljšanja uvjeta rada zaposlenika u ugostiteljstvu i pojednostavljivanje i ubrzavanje postupka ishođenja dozvola na boravak i rad stranih radnika.


Nazad
 
 
 
 
back to top