InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Petak, 19.07.2019 || Nova era svježe mljevene kave  |  Najpoželjniji poslodavac u turizmu lansirao novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com   |  Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu  |  Ljeto za vinoljupce – besplatne vinske radionice  |  Vinarija Štampar autohtonom sortom Pušipel promiče terroir Međimurja i sjeverne Hrvatske  |  Istria Gourmet Festival u slavljeničkom ruhu  |  Dašak Hvara uz Tomić Opolo Nobile 2018 i melodije klapske pjesme   |  Dani otvorenih butelja – Zlatni vinari Zagrebačke županije 04. 07. 2019.  |  Otvoreni Pelati u samom centru Zagreba  |  Vinski razgovori uz Dalmacijavino   |  21-22.09.2019 – održati će se Trieste Coffe Experts  |  Valamar kreće u izgradnju najvećeg ljetovališta u Hrvatskoj  |  Vino uz žlicu u restoranu Miki's  |  Otvoren G.E.T. Fest - festival vinskog turizma  |   Syrah Miraz Feravina ponovo šampion Bonavite  |  Valamar otvorio dva nova ljetovališta s pet zvjezdica  |  Vinski razgovori uz Franju Kolarića   |  Po drugi puta u Hrvatskoj proslavljen Svjetski dan krastavaca  |  Uspješno predstavljena kvarnerska pjenušava vina u Zagrebu  |  Veliki uspjeh Stocka na prestižnom ocjenjivanju alkoholnih pića „World Dinks Awards“  |   ||
   

Hrvatska: Somersby kuharica za najslađe zimske recepte

12.12.2018
Ukoliko su vam već dosadili klasični božićni kolači, poput orahnjače, čupavaca ili pak medenjaka, zašto ove godine ne biste isprobali nešto sasvim drugačije i originalno, nešto što će vaše najmilije apsolutno oduševiti?
 

Kao neočekivani sastojak vaših novih omiljenih slastica dolazi Somersby, piće koje se uglavnom povezuje s toplijim danima, kada nam pruža idealno i prijeko potrebno osvježenje. No da Somersby nije samo sinonim za ljeto, već svestrano piće koje ima nevjerojatnu mogućnost transformacije, otkrili smo prošle zime, kada je osmišljen Somersby winter punch.
 
Već tri bočice Somersby Jabuke i malo cimeta i meda dovoljno je za rundu mirisnog puncha. Može se raditi s rumom ili bez njega, a osim cimeta može se koristiti i neki drugi začin, poput zvjezdastog anisa, klinčića, kardamoma i slično. 


Ove godine, Somersby je iznova iznenadio i pokazao kako jednako dobro, kako uz kolače, paše i u njima. Tako su domaće popularne food blogerice osmislile različite recepte i slastice koje obaraju s nogu, a one se sve mogu pronaći na jednom mjestu – u knjižici recepata na Somersby web stranici. Svoje su mjesto tu našli Somersby kuglof od jabuka,
 
Somersby panna cota s kompotom od krušaka, Somersby jabuka krafnice iz pećnice za one koji žele jednostavna, a ukusna rješenja. S druge strane, za odlikaše u slastičarstvu u knjižici se nalazi recept za Bijele Somersby praline s kruškom i Somersby zimsku tortu bez glutena ili pak Somersby kruška zimska torta s karamel preljevom. 






Nazad
 
 
 
 
back to top