InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 26.03.2019 || David Skoko u društvu poznatih chefova i ove godine kuha za posjetitelje Oliveto i Half 8 restorana  |  Hotel Esplanade Zagreb okrunjen je titulom za najbolji Povijesni hotel godine   |  Vino uz žlicu: Bosanska jela i hrvatska vina u Sofri  |  Hrvatska proglašena najboljom destinacijom za poslovni turizam u 2018. godini!  |  Poreč u svibnju ponovno domaćin vrhunskog gastronomskog doživljaja ''Wine Nights'  |  Kabola Malvazija Amfora 2015. u završnici natjecanja ASI Contest for Best Sommelier of the World  |  Drama s kavom u Drami  |  Abeceda francuskog jezika za gurmane  |  Zagreb ovog proljeća postaje centar svijeta za sve hedoniste - stiže prvi R'n'B Weekend  |  Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom uz Vina Laguna  |  Zagreb dobio gastro mjesto po svjetskim standardima, Franko's pizza & bar  |  Vino Dalmacije  |  Trs je naš  |  Završeno prvo izdanje Aminess Gourmet Laba   |  Završen dosad najveći Vinart Grand Tasting  |  Dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje Gault&Millau Croatia 2019.  |  Vina Laguna nastavljaju nizati uspjehe  |  U Hrvatsku stigle još dvije nove MICHELINOVE zvjezdice!  |  Gault&Millau Croatia 2019. – još nas par dana dijeli do noći kulinarskih Oscara  |  Valamar u 2018. godini ostvario dvoznamenkasti rast poslovnih rezultata  |   ||
   

Hrvatska: Somersby kuharica za najslađe zimske recepte

12.12.2018
Ukoliko su vam već dosadili klasični božićni kolači, poput orahnjače, čupavaca ili pak medenjaka, zašto ove godine ne biste isprobali nešto sasvim drugačije i originalno, nešto što će vaše najmilije apsolutno oduševiti?
 

Kao neočekivani sastojak vaših novih omiljenih slastica dolazi Somersby, piće koje se uglavnom povezuje s toplijim danima, kada nam pruža idealno i prijeko potrebno osvježenje. No da Somersby nije samo sinonim za ljeto, već svestrano piće koje ima nevjerojatnu mogućnost transformacije, otkrili smo prošle zime, kada je osmišljen Somersby winter punch.
 
Već tri bočice Somersby Jabuke i malo cimeta i meda dovoljno je za rundu mirisnog puncha. Može se raditi s rumom ili bez njega, a osim cimeta može se koristiti i neki drugi začin, poput zvjezdastog anisa, klinčića, kardamoma i slično. 


Ove godine, Somersby je iznova iznenadio i pokazao kako jednako dobro, kako uz kolače, paše i u njima. Tako su domaće popularne food blogerice osmislile različite recepte i slastice koje obaraju s nogu, a one se sve mogu pronaći na jednom mjestu – u knjižici recepata na Somersby web stranici. Svoje su mjesto tu našli Somersby kuglof od jabuka,
 
Somersby panna cota s kompotom od krušaka, Somersby jabuka krafnice iz pećnice za one koji žele jednostavna, a ukusna rješenja. S druge strane, za odlikaše u slastičarstvu u knjižici se nalazi recept za Bijele Somersby praline s kruškom i Somersby zimsku tortu bez glutena ili pak Somersby kruška zimska torta s karamel preljevom. 






Nazad
 
 
 
 
back to top