InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 21.10.2020 || Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |  Valamar nabavlja 100 posto električne energije iz obnovljivih izvora  |  Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |  WINE & BIKE TOUR ERDUT  |  Valamar uspješno stabilizirao poslovanje, očuvao radna mjesta i pokrenuo sezonu  |  Vinska Dama i vinski Gospodin hrvatske vinske scene  |  Novi meni restorana Terbotz na najljepošoj terasi Kontinentalne Hrvatske   |  Zaplovite mirnim morima u ljeto iz snova  |  Vinski razgovori uz veličanstvene tramince Iločkih podruma  |  Čaroban Rose iz Kutjeva za osvježavajuće uživanje u Ljetu  |  Od Michelinove preporuke do zvjezdice kvalitetnim lokalnim proizvodima   |  Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |   ||
   

Hrvatska: Uskoro treći Pjenušavi srijemski doručak

02.07.2020
Nakon dva upješna ???»bregovita???» pjenušava doručka, u Zagorju i na Plešivici, treći doručak će se održati u Srijemu  -  u najistočnijem  vinogradu Hrvatske, na položaju Radoš, u vinariji Papak!   
 
 

Cilj srijemskoga pjenušavog doručka je okupiti vinare - proizvođače pjenušaca i njihove stare (i nove) kupce, ljubitelje pjenušaca - na neobaveznom, ugodnom druženjem uz mjehuriće uz srijemske specijalitete  - na njihovoj destinaciji.
 
Doručak će biti bogat i raznolik, kako priliči Srijemu  -  bit će tu kulen, kulenova seka, sirevi (kravlji, podlijevani, tvrdi s paprikom, orasima, dimljeni) pečene kobasice s kupus flekicama, zapečene flekice sa šunkom i sirom, taške, rezanci s orasima i makom, koflice, voće …   – koje će pripremiti hotel Dunav-Ilok uz podršku lokalnih proizvođača! Potporu događanju daje TZ Vukovarsko srijemske županije, koja je srijemskim doručkom već promovirala destinaciju diljem Hrvatske.  Sada se srijemski doručak predstavlja doma,  u Srijemu. Događaj će biti dijelom programa Dunav Art Festivala, manifestacije koja teče i spaja, a održava se u Iloku 3. i 4. srpnja. Bogati program nudi uživanje za sva čula, glazbeno, likovno, gastonomsko i, naravno, vinsko. Više na:  https://web.facebook.com/DunavArtFestival/

Uz pjenušava vina, koja će se točiti na početku događaja uz srijemski doručak, svaki će vinar u 13h ponuditi  premijeru jednog novog vina (velikog vina po izboru pojedine vinarije):  „En primeur vrhunskih iločkih vina" uz vina i vinare Buhač, Čobanković, Iločki Podrumi, Papak, Zelenika. 



Nazad
 
 
 
 
back to top