InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 27.05.2019 || Novi međunarodni uspjeh Vina Laguna na DWWA natjecanju u Londonu  |  51. Izložba vina kontinentalne Hrvatske  |  Valamar objavio rezultate natječaja „Tisuću dana na Jadranskom moru“  |  Najljepši piknik u gradu oduševio brojne poznate  |   Istria Wine & Walk: Vrhunski istarski vinari oduševili šetače   |  Najbolji voditelj bara na svijetu Declan McGurk otkrio tajnu uspjeha na konferenciji Coca-Cole HBC H  |  Najbolji voditelj bara na svijetu Declan McGurk otkrio tajnu uspjeha na konferenciji Coca-Cole HBC H  |  Otvorena jubilarna dvadeseta manifestacija Urbanovo!   |  Puklavec Family WInes s investicijom u sjevernoj Makedoniji ulazi na tržište crvenih vina  |  Vrgorac počastio Zagrepčane jagodama, pršutom i vinom  |  Booking.com najavio mogućnost boravka u ekskluzivno rekreiranom međunarodnom sjedištu Ljudi u crnom™  |  U čast mediteranskoj kulturi življenja  |  Otvoren bistro Pomeri  |  Valamar Riviera najbolji poslodavac u turizmu i sedmi najpoželjniji među hrvatskim kompanijama  |  Prvo regionalno latte art natjecanje  |  Vinski razgovori uz Borisa Violića  |  Tradicionalni Vrgorac u Zagrebu održava se 18. svibnja  |  Istarska vina oduševila svjetski poznatu sommelierku  |  Počinju Daruvarski dani piva  |  Valamar Riviera će dioničarima isplatiti dividendu u iznosu od 1 kune po dionici  |   ||
   

Hrvatska: Zagreb dobio gastro mjesto po svjetskim standardima, Franko's pizza & bar

13.03.2019
Čarolija recepture, mjeseci stvaranja savršenog tijesta, namirnice koje osvajaju te potpuni užitak za sva osjetila, samo su neke od karakteristika najiščekivanijeg mjesta u gradu.

 

Franko's pizza & bar, nova je zagrebačka gastro destinacija, kojoj se ljubitelji pizze, iskreno vesele već neko vrijeme. Prema mnogima, pizza je jednostavno i brzo jelo, ali upravo je ta jednostavnost ponekad najkompliciranija. Danas, kada je konkurencija poprilično velika, najbitnije je zadovoljiti gosta i pripremiti mu rapsodiju okusa i namirnica, radi kojih će se naravno, rado vraćati. 
 
Upravo je to i bila jedna od glavnih niti vodilja vlasnika Franko's-a, ponuditi gostu ono najbolje, najizvornije i dovesti pizzu na jednu potpuno novu dimenziju, a samim time pokazati svu čaroliju recepture u koju je uložen velik trud i rad, mjeseci stvaranja savršenog tijesta, čija kvaliteta je iznimno bitna. Posebna talijanska brašna vrhunske kvalitete, glavni su sastojak fermentiranog tijesta koje u Franko's-u leži najmanje 48h prije nego što završi u ručno izrađenoj, prekrasno obloženoj krušnoj peći, koja je u ovom lokalu, definitivno kraljica i u čiji će impozantan izgled biti uprte oči svakog tko zakorači u ovu pizza oazu. Za izradu poda peći, korišten je poseban kamen iz Napulja, naziva Biscotto di Sorrento, koji omogućuje da tijesto bude baš onakvo kakvo mora biti. 
 
Svi znatiželjni ljubitelji ovog najpopularnijeg jela na svijetu, u Franko's - u će se susresti i uživati u pizzi s mortadelom od vepra s tartufima, kremom od pistacija te ostalim zavodljivim mirodijama. U ponudi je također zanimljiva mediteranska pizza koja u svom sastavu krije sastojke poput kozica, limete, namaza od tikve. Za one koji vole povrće, ali na jedan sasvim drugačiji način, svoje će nepce moći prepustiti okusima šparoga, oraha, grill tikvica, gljiva te karameliziranih Cipollina. Jedan od sastojaka koji će se također naći svoje mjesto na pizzama su perle ili kuglice aceto balsamico, crne s tartufima i bijele s narom, koje svojim specifičnim, nesvakidašnjim i bogatim okusom, zaokružuju ideju o jednoj sasvim posebnoj gastro priči. 
 
Prekrasan interijer koji potpisuje arhitektica Ivana Vrban, oduševljava na prvi pogled, a pomno odabrani detalji, ponukat će vas, da osim prekrasne i ukusne hrane, fotografijom zabilježite i sve oko sebe. Ugodna atmosfera Franko's pizza & bar-a, ambijent koji osvaja ugodnošću i visokom estetikom, ponuda koja ostavlja bez daha, samo su neke od karakteristika radi kojih već u petak, 15. ožujka 2019. od 16 sati možete rezervirati svoj stol i iznenaditi svoje društvo, te prvi probati o čemu je riječ i zašto svi već danima bruje o ovoj gastro destinaciji, koja se smjestila u ulici kneza Branimira 71A.



Nazad
 
 
 
 
back to top